Главная → Форум → Останні повідомлення на форумі

Останні повідомлення на форумі (9819)

12 серпня 2021

1874 дня назад
Тільки но Рінго сповістив про вихід 24 вересня свого наступного EP під назвою Change the World, як бачимо впорався з ним раніше ніж обіцяв, адже після виходу першого EP в березні планував другий на жо
1874 дня назад
Офіційний анонс релізу вроді би заплановано на 26 серпня. Цікаво, яке (які?) видання буде на вінілі та чи вийде окремо саундтрек фільму Джексона. Ну цей рік надзвичайно урожайний для бітломанів і з ве
1874 дня назад
12 серпня 1966 р. У цей день Бітлз розпочинають останній тур США та Канадою двома концертами в Чікаго.
1874 дня назад
На цьому тижні до неділі знаменитий комплекс студій на Ебі Роуд відкритий для відвідувачів https://www.nme.com/news/music/abbey-road-studios-opens-its-doors-to-visitors-this-month-3015837 90-хвилинна

11 серпня 2021

1876 дней назад
Тоні Брамвелл, відомий свєю співпрацею з Beatles, повідомив на своїй сторінці у фейсбуці, що бокс сет Let It Be з 5 дисками вийде 15 жовтня. Напевно 4 CD i Blu-ray

9 серпня 2021

1877 дней назад
1878 дней назад
О так! The Hollies - моя чи найулюбленіша після The Beatles (ну й ще Plastic Ono Band, Wings, Traveling Wiburys, All Starr Band ) група, особливо періоду її зіркового складу Кларк - Неш - Хікс, неп
1878 дней назад
Окрім моїх найулюбленіших Бітлз та їх сольних робіт, дуже полюбляю Hollies. Тато завжди любив ранніх Hollies та особливо пісню Just One Look ,ще з часів коли вчився в Політехнічному інституті в кінці

8 серпня 2021

1878 дней назад
Игорь добавляет сообщение в теме McCartney III:
Вагався спочатку, чи брати собі цей альбом, але дуже сподобався splatter vinyl, на відміну від аналогічного All Things Must Pass, там чорний вініл поприскано зеленими плямами (не до вподоби мені, але
1879 дней назад
Ще один мій новий із старих американських MONO першопресів The Rolling Stones- 12*5 , LL 3402. Матриці ARL- 6493- 1A ,ARL- 6494 -1A. Звучання фантастичне! В даному випадку я так зрозумів, в мене більш
1879 дней назад
Ось повалили світлини і від фанів...
1879 дней назад
Игорь:А навіщо discogs або ebay, на офіційному сайті GH можна ще купити за $76 Дякую, вже замовив , сподіваюсь все буде добре!
1879 дней назад
Сергей добавляет сообщение в теме Нові релізи:
Отримав перевидання платівки Queen-Jazz(Embossed Gatefold, Half Speed Mastered) і був приємно здивований і якістю звучання,і поліграфією,і наявністю внутрішнього конверту і постера с фото дівчат на ве
1879 дней назад
А навіщо discogs або ebay, на офіційному сайті GH можна ще купити за $76 https://store.georgeharrison.com/collections/all-things-must-pass-50th-anniversary/products/3lp-e-commerce Тільки треба поквапи

7 серпня 2021

1879 дней назад
Вад:Ось на це я згоден дивитись годинами Ого!Чесно,я б саме таке кольорове видання собі ну дуже хотів. Враховуюче те, що в мене немає взагалі на вінілі All Things Must Pass- може собі на день народжен
Сторінки: Перша 149 150 151 152 153 154 Остання