Главная → Форум → Останні повідомлення на форумі

Останні повідомлення на форумі (9819)

2 серпня 2021

1884 дня назад
Для мене особисто всі сольні платівки, які вийшли в 1970 році - найбільш близькі. А зараз, після прослуховування 5CDs in FLAC, все більше крутяться в голові всі композиції з All Things Must Pass . Неп
1884 дня назад
Писав, напевно, заздрісник, якому забракло грошей на придбання такої ексклюзивної речі. Та з ним тяжко не погодитися, хіба що оригінальний мікс тут необов'язковий, хто хотів - давно має, хто захоче -
1884 дня назад
Игорь:А книга звичайно найшикарніша! В інших форматах певно скромніші, а менша книга - ексклюзив, напевно, присутня лише тут Про шикарну книгу з Убер бокс прочитав в рецензії з мережі. Тільки цитую і

1 серпня 2021

1886 дней назад
Игорь добавляет сообщение в теме McCartney III:
Мене ось що дивує: на вставці до альбому автором цієї композиції зазначено лише Маккартні, на відміну скажімо, від The Kiss of Venus, де репер, що вигадав кілька реперських віршів, у співавторах. Але
1886 дней назад
Игорь добавляет сообщение в теме Наш календар:
Сьогодні виповнюється рівно півсторіччя епохальній події – концерту в «Медісон сквер гарден», організованому Джоржем Гаррісоном для збору коштів до фонду біженців Бангла деш, в якому прийняв участь і

31 липня 2021

1886 дней назад
"All Things Must Pass" (50th Anniversary Edition) on 5CDs in FLAC. https://we.tl/t-6ClmEpzEfX https://we.tl/t-sDgsvXr2h5 2 архівних файли треба завантажити з цих двох посилань в одну папку.
1886 дней назад
Віталій добавляет сообщение в теме McCartney III:
Цікаво, я один чую тут голос Маккартні з першого ж рядка співу (You are the only one I live for)?
1887 дней назад
А я хоч і маю першопрес, не встою від спокуси придбати і перевидання
1887 дней назад
Та ні, такий великий ящик з гномічками немає ні бажання ні зайвих коштів, а от саме просте перевидання- хочу.На жаль,в мене навіть немає пешопресу,а всі інші мої платівки Гаррісона в основному німе
1887 дней назад
Игорь добавляет сообщение в теме McCartney III:
Ну й для повного щастя не обійшлося без візуалізаційного відео-кліпа
1887 дней назад
Хочеш купити? Ну ще є в магазині офіційного сайту, а також в uDiscovermusic, можна встигнути. Скільки точно зробили екз, напевно, мало хто знає, я зустрічав число 3000. Доставка дійсно дуже дорога, ам

30 липня 2021

1887 дней назад
Игорь:Але найдорожчий формат Uber box вже розіслали А скільки взагалі було екземплярів Uber box? Мабуть доставка до нас недешева була б.
1887 дней назад
Ще одне офіційне відео пісні з нового перевидання рівно за тиждень до його виходу Але найдорожчий формат Uber box вже розіслали
1887 дней назад
Прослухав усі Demos/Studio outtakes/Jams в mp3. Думаю, всё це треба мати на вінілі

29 липня 2021

1889 дней назад
Ще одне розпакування виклав відомий колекціонер і автор книжок про бітлівські пам'ятки Норман Маслов
Сторінки: Перша 151 152 153 154 155 156 Остання