Главная → Форум → Останні повідомлення на форумі

Останні повідомлення на форумі (9819)

5 вересня 2021

1850 дней назад
Вад добавляет сообщение в теме Книги о Beatles:
Щоб підтримати тему вирішив завантажити огляд декількох книжок зі своєї колекції. Нажаль, останнім часом нічого нового не придбав, але фотоальбоми, які вирішив тут викласти і досі актуальні. Linda M

4 вересня 2021

1851 день назад
4 вересня 1968 р. Кіностудия Твікенем. З’йомки кліпів до пісень «Ей, Джуд» і «Революція».
1851 день назад
У кожного свій вибір і свій смак. Мені взагалі не подобається звук Спектора і я вважаю, що це був геніальний "розводняк" зі "wall sound" . Тоді модньо було вестись на таке. Згадаєм

3 вересня 2021

1852 дня назад
А який сенс купляти перевидання «один в один»? Заради амбіцій колекціонера, та ж все рівно це вже буде не те, навіть якщо зроблять ідеальну репліку. Заради того, щоби послухати якісне звучання і помил
1852 дня назад
Вад:Онук після школи купив собі Актуаль. Та ось мені стало цікаво, а чи знають сучасні діти щось про Бітлз В школі мого сина, якому 15 років, в класі взагалі не тільки про Бітлз не знають. Ніхто навіт
1852 дня назад
Онук після школи купив собі Актуаль. Та ось мені стало цікаво, а чи знають сучасні діти щось про Бітлз?

2 вересня 2021

1853 дня назад
Вад:Файли для завантажеення протримаються на сервісі 7 діб. Ну, маленька вона якась... Дякую!
1853 дня назад
Повна книга з видання на 5CD. Файли для завантажеення протримаються на сервісі 7 діб. Ну, маленька вона якась... https://we.tl/t-6qJbTvYBcL
1853 дня назад
1853 дня назад
Отримав. На стікери упаковки - зроблено в Чехії.

1 вересня 2021

1854 дня назад
Вад добавляет сообщение в теме Нові релізи:
На цей раз нічого нового… Було вже видання на чорному вінілі від німецького Optimal Media GmbH, було і на прозорому від чеської GZ Media. Між собою обидва релізи відрізняються лише кольором платівок т

29 серпня 2021

1857 дней назад
1858 дней назад
28 серпня 1969 р. у Пола та Лінди народилася дочка Мері Маккартні.

28 серпня 2021

1858 дней назад
З задоволенням купив би перевидання "один в один". Бо вініли, яким по 50 років не можуть не тріщати. А книжка розсипалась майже в усіх в кого бачив. Але якраз цього й не випустили. Цифровий
1858 дней назад
Сергей добавляет сообщение в теме Книги о Beatles:
Вже треба починати вчитися друкувати гроші щоб хоч щось купити з нових релізів. Або ще додатково десь шукати роботу суто для придбання платівок та книжок .
Сторінки: Перша 146 147 148 149 150 151 Остання