Останні повідомлення на форумі (9819)
20 серпня 2021
1866 дней назад
Я звернув увагу, що і зараз перші Британські видання Rolling Stones на лейблі Decca досить дорого коштують, наприклад Let It Bleed (Mono).
1867 дней назад
Вад:Ще бачу, що і стан казковий. Мої вітання! Саме таке оригінальне видання Роллінг Стоунз на лейблі DECCA в середині 70х на "Балці" цінилося і досить дорого коштувало?
18 серпня 2021
1868 дней назад
Все ж таки вирішив перевірити. Не бачу я різниці між американським та британським виданням. Якість однакова. Спочатку виставляю фрагмент американця. Нижче британець.
1868 дней назад
Неперевершена колекція "загублених" та мало відомих бітлівських записів (оуттейки, репетиції та інше) у FLAC якості. Майже чверть з них я вперше почув саме в цій збірці. Була зібрана і приве
1868 дней назад
Це оригінальне видання 1972 року. Наступне було вже у 1978 році на етикетках Capitol кольору бузку, хоча сам конверт ще залишався від Apple. Різниці в якості палітурки між американським виданням та бр
1869 дней назад
А по наступній платівці Sometime In New York City я хочу, будь ласка ,звернутись за допомогою ідентифікувати моє видання.Чи є воно самим раннім американським пресом завода Jacksonville ? Починав шукат
17 серпня 2021
1869 дней назад
Вад
добавляет сообщение в теме Участие битлов в проектах других музыкантов / The Beatles and solo collaborations:
Хм... ось що по Ділану видає довідник стосовно його колаборацій з бітлами:
1869 дней назад
1870 дней назад
Сергей
добавляет сообщение в теме Участие битлов в проектах других музыкантов / The Beatles and solo collaborations:
Ringo Starr на Drums,Tom Tom вказаний на задній обкладинці конверта моєї Британської платівки 1981 року "Shot of Love" Bob Dylan. Часто раніше слухав Dylana, але нібито тільки в даній роботі
1870 дней назад
Не погано!
1870 дней назад
Схожа ситуація і в американських чартах: No 7 в Топ-200 альбомів, 2 місця серед вінілових та за результатами продаж альбомів та 1 місця в чартах рок-альбомів та каталожних (такими вважаються альбоми,
14 серпня 2021
1872 дня назад
Неперевершене відео розпакування Убер боксу Чудово знято, буцімто сам доторкаєшся вмісту
13 серпня 2021
1873 дня назад
У Британських загальних чартах альбом зайняв 6 місце, це найкращий результат серед сольних перевидань Бітлз, включаючи усю Архівну колекцію Пола. Але чарти вінілових альбомів він очолив, це дос
1874 дня назад