Главная → Форум → Останні повідомлення на форумі

Останні повідомлення на форумі (9819)

20 серпня 2021

1866 дней назад
Я звернув увагу, що і зараз перші Британські видання Rolling Stones на лейблі Decca досить дорого коштують, наприклад Let It Bleed (Mono).
1867 дней назад
Вад:Ще бачу, що і стан казковий. Мої вітання! Саме таке оригінальне видання Роллінг Стоунз на лейблі DECCA в середині 70х на "Балці" цінилося і досить дорого коштувало?

18 серпня 2021

1868 дней назад
Все ж таки вирішив перевірити. Не бачу я різниці між американським та британським виданням. Якість однакова. Спочатку виставляю фрагмент американця. Нижче британець.
1868 дней назад
Вад добавляет сообщение в теме Бутлеги / Bootlegs:
Неперевершена колекція "загублених" та мало відомих бітлівських записів (оуттейки, репетиції та інше) у FLAC якості. Майже чверть з них я вперше почув саме в цій збірці. Була зібрана і приве
1868 дней назад
Це оригінальне видання 1972 року. Наступне було вже у 1978 році на етикетках Capitol кольору бузку, хоча сам конверт ще залишався від Apple. Різниці в якості палітурки між американським виданням та бр
1869 дней назад
А по наступній платівці Sometime In New York City я хочу, будь ласка ,звернутись за допомогою ідентифікувати моє видання.Чи є воно самим раннім американським пресом завода Jacksonville ? Починав шукат

17 серпня 2021

1869 дней назад
Хм... ось що по Ділану видає довідник стосовно його колаборацій з бітлами:
1869 дней назад
1870 дней назад
Ringo Starr на Drums,Tom Tom вказаний на задній обкладинці конверта моєї Британської платівки 1981 року "Shot of Love" Bob Dylan. Часто раніше слухав Dylana, але нібито тільки в даній роботі
1870 дней назад
Не погано!
1870 дней назад
Схожа ситуація і в американських чартах: No 7 в Топ-200 альбомів, 2 місця серед вінілових та за результатами продаж альбомів та 1 місця в чартах рок-альбомів та каталожних (такими вважаються альбоми,

14 серпня 2021

1872 дня назад
Неперевершене відео розпакування Убер боксу Чудово знято, буцімто сам доторкаєшся вмісту

13 серпня 2021

1873 дня назад
У Британських загальних чартах альбом зайняв 6 місце, це найкращий результат серед сольних перевидань Бітлз, включаючи усю Архівну колекцію Пола. Але чарти вінілових альбомів він очолив, це дос
1874 дня назад
1874 дня назад
Сторінки: Перша 148 149 150 151 152 153 Остання