McCartney III
Обговорюємо все, що стосується цього альбому
|
#201 - 3 серпня 2021, вторник
|
|
|
Модератор
Киев
335 дней назад
|
0
Вражає! Чую, що потрібно купувати... хоча був налаштован негативно.
Редагувалося: 1 раз (Останній: 3 серпня 2021 в 14:43)
Save vinyl!
|
|
#202 - 3 серпня 2021, вторник
|
|
|
Модератор
Одесса
74 дня назад
|
0
Дивно, але ніяк не можу зважитися на покупку цього альбому. В цілому цікаво, слухати іноді можна. Дещо навіть подобається. Але ось Long Tailed Winter Bird (Idris Elba Remix)... Не можу навіть уявити себе, як слухача цього шедевра. Вона мене відверто дратує! І навіть якщо її не слухати, одна лише присутність цього реміксу буде мене дратувати. Це занадто!
|
|
#203 - 4 серпня 2021, среда
|
|
|
Модератор
Львов
9 часов назад
|
0
|
|
#204 - 8 серпня 2021, воскресенье
|
|
|
Модератор
Львов
9 часов назад
|
+1
Вагався спочатку, чи брати собі цей альбом, але дуже сподобався splatter vinyl, на відміну від аналогічного All Things Must Pass, там чорний вініл поприскано зеленими плямами (не до вподоби мені, але це на мій особистий смак, знаю, багато хто не погодиться, та й майже розкупили його), а тут дуже гарно виглядає.
До того ж альбом належить до виконавчої дискографії Пола, тут лише 2 кавери: The Kiss of Venus (але Пол з’являється у кліпі й насвистує) та Lavatory Lil, ну і ще в Seize the Day немає його вокалу, але залишилася гра на басу і ударних, в усіх інших Пол співає, а в більшості й грає на різних інструментах. До речі, ці 2 кавери мені зовсім не сподобалися, про перший вже писав. А послухайте, як класно зробив Lavatory Lil цей чувак |
|
#205 - 8 грудня 2021, среда
|
|
|
Модератор
Львов
9 часов назад
|
0
Ще одне свіже офіційне відео, вийшло післявчора.
До речі, альбом "McCartney III" та пісню з нього "Find My Way" номіновано на престижні премії "Гремі" у категоріях "Найкращий рок-альбом" та "Найкраща рок-пісня" відповідно, відбір і вручення яких відбудеться у січні. А ще "All Things Must Pass. 50th Anniversary Edition" номіновано в категорії "Найкраще коробкове або спеціальне лімітоване видання". Редагувалося: 1 раз (Останній: 8 грудня 2021 в 22:34)
|
|
#206 - 12 грудня 2023, вторник
|
|
|
Модератор
Львов
9 часов назад
|
0
На честь 3-ої річниці виходу альбому, яка припадає на 18 грудня, вже в цю п’ятницю буде випущено нове “лімітоване” видання з новою обкладинкою і вставками
Воно називається McCartney III 3x3 і буде коштувати $33.33. Це одинарний альбом, а називається так тому що буде 3 різні вініли різного кольору: “Триколоровий” з автографом пісні Pretty Boys “Тристрічковий” з ескізами елементів обкладинки “Коловоротний” з автографом пісні The Kiss of Venus Причому, як я зрозумів, запечатані альбоми ніяк не дадуть взнаки, який саме вініл всередині. Тобто, щоби купити всі три типи, недостатньо купити 3 альбоми, вам можуть попасти всі однакові. Мені здається, це вже занадто, адже вміст самого альбому той самий, ніяких бонусів, а скільки вже видано різних кольорів вінілу для цього альбому! Тим не менше, впевнений, будуть beatlesfans або точніше beatlesmaniacs, які все це з задоволенням будуть купляти. Редагувалося: 1 раз (Останній: 12 грудня 2023 в 20:07)
|
|
#207 - 13 грудня 2023, среда
|
|
|
Відвідувач
Чернигов
1 день назад
|
0
Бачу слово "лімітоване" - проходжу повз))).
Бо цих лімітованих вже давно нелімітована кількість). Beatles is all you need!
|
|
#208 - 13 грудня 2023, среда
|
|
|
Модератор
Львов
9 часов назад
|
+1
|
|
#209 - 17 грудня 2023, воскресенье
|
|
|
Модератор
Киев
335 дней назад
|
0
Навіть і не збираюсь брати...
Save vinyl!
|
|
#210 - 19 грудня 2023, вторник
|
|
|
Модератор
Харьков
1 день назад
|
0
Вад: А чому? Щось не так із цим релізом?Навіть і не збираюсь брати... ![]() |
|
#211 - 22 грудня 2023, пятница
|
|
|
Модератор
Киев
335 дней назад
|
+1
Зібрав усі 7 європейських релізів на вінілі різного кольору, навіть на деякі американськи замахнувся. але потім зупинився...
![]() ![]() Це вже буде занабто. Щоб мати усі 3 варіанти треба замовити мінімум 6 примірників і нема надії, що прийдуть всі різні. Save vinyl!
|
|
#212 - 22 грудня 2023, пятница
|
|
|
Модератор
Харьков
1 день назад
|
0
Жах!
|
|
#213 - 22 грудня 2023, пятница
|
|
|
Відвідувач
Чернигов
1 день назад
|
0
А якщо він, холеро, ще з пару дисків випустить?
Я не питаю, де Вад бере гроші)). Але я тепер точно знаю, де Пол бере гроші). В цілому , насправді - крутезна колекція! Beatles is all you need!
|
|
#214 - 23 грудня 2023, суббота
|
|
|
Модератор
Львов
9 часов назад
|
+1
І я піддався на цей шиз. Але не стільки на різнокольоровий вініл, а через різні обкладинки, були 3 різні задні обкладинки і розвороти gatefold, викладав вже фото в цій темі: з червоним кубіком, зеленим і всі решта. Ну й була ще без розвороту, задня сторона відрізнялася лише жовтим кольором, тож маю всього 4. За логікою мав би купити ще один з цих варіантів 3х3, але зовсім не маю бажання ще витрачатись на той же альбом.
|
Швидка відповідь
У вас немає прав, щоб писати на форумі.