Главная → Форум → Останні повідомлення на форумі

Останні повідомлення на форумі (9819)

29 грудня 2021

1735 дней назад
Лично мне сайт очень полезен. На сайте есть информация которую нигде больше не найти. Спасибо всем: Ваду, Игорю, Виталию, что всегда даёте максимально полные ответы на возникающие вопросы по винилу, Б
1735 дней назад
Новая инсталляция. Памятник "Трактор Джона Леннона" https://maps.app.goo.gl/eC4ZGGNSaRignjZy5 Открыто круглосуточно, вход бесплатный.
1735 дней назад
800 грн. в год - можно было бы и сброситься. Я бы поучаствовал. Но для начала стоит выяснить, для скольких реальных людей существует этот сайт. Ибо если это пара-тройка десятков человек (а, боюсь, и т
1735 дней назад
Лично для меня эти ляпы некритичны (якоже и для иных поклонников, ибо нам в целом все факты и так известны). Первые две озвучки в целом дают полную картину. Идеально сделать перевод дуэтом "битло
1735 дней назад
Маю питання стосовно існуючих на сьогодні варіантів перекладу фільму. Хтось уважно переглянув усі три варіанти? Знаю, що - переклад від BaibaKo.tv має купу стилістично невірно перекладених ляпів та ві
1735 дней назад
А це немає значення хто перевізник. Якщо посилка йде приватній особі, то митниця не має право її зовсім пропускати. Лише пропустять у випадку наявності особистого дозволу наданого Держкомтелерадіо на

28 грудня 2021

1736 дней назад
Невже немає нормальних служб доставки, які з Росії возять? Meest express, Fedex, Justin, Нова пошта тощо?
1736 дней назад
Знайшов у Telegram такі кумедні стікери Бітлз.
1736 дней назад
Админ когда-то мне писал, что хостинг вместе с оплатой доменного имени стоит 800 грн. на год.
1736 дней назад
Фильм великолепный. Во всех отношениях. Нелишний раз убедился, что мы очень и очень многим на том этапе обязаны Полу. Леннон откровенно валял дурака. Толку от него... Ему это явно не было нужно. Кстат
1736 дней назад
Я бы тут тоже чаще писал. Но удаётся залогиниться через раз, а то и через два. И почему - то лишь с одного девайса. А сколько стоит хостинг, кстати?

27 грудня 2021

1737 дней назад
Щойно отримав від Дениса листа. Навіть і не знаю як його коментувати… Сюди пересилка коштувала 40 $, у звортній бік 30 - мабуть тому, що не доїхала до адресата, але від цього не легше. Перебуваю в шоц
1737 дней назад
Сьогодні планувалося сповістити про випуск блю-рея фільму і відкрити передзамовлення Але чомусь перенесли його на невизначений час. Як бачимо, це стандартна версія на 7 з чимось годин.
1738 дней назад
Новий фільм від Бі-Бі-Сі

26 грудня 2021

1738 дней назад
Гарне та цікаве перевидання 2019 року на фіолетовому вінілі альбома "Aftermath" The Rolling Stones. Прослухав декілька разів. Дуже чистий звук, аж незвично. Шкода, що ще ніколи не слухав ори
Сторінки: Перша 128 129 130 131 132 133 Остання