Останні повідомлення на форумі (9819)
29 грудня 2021
1735 дней назад
Лично мне сайт очень полезен. На сайте есть информация которую нигде больше не найти. Спасибо всем: Ваду, Игорю, Виталию, что всегда даёте максимально полные ответы на возникающие вопросы по винилу, Б
1735 дней назад
Новая инсталляция. Памятник "Трактор Джона Леннона" https://maps.app.goo.gl/eC4ZGGNSaRignjZy5 Открыто круглосуточно, вход бесплатный.
1735 дней назад
800 грн. в год - можно было бы и сброситься. Я бы поучаствовал. Но для начала стоит выяснить, для скольких реальных людей существует этот сайт. Ибо если это пара-тройка десятков человек (а, боюсь, и т
1735 дней назад
ТАО Blues
добавляет сообщение в теме Ювілейне перевидання альбому/книги/фільму Let It Be (Get Back):
Лично для меня эти ляпы некритичны (якоже и для иных поклонников, ибо нам в целом все факты и так известны). Первые две озвучки в целом дают полную картину. Идеально сделать перевод дуэтом "битло
1735 дней назад
Маю питання стосовно існуючих на сьогодні варіантів перекладу фільму. Хтось уважно переглянув усі три варіанти? Знаю, що - переклад від BaibaKo.tv має купу стилістично невірно перекладених ляпів та ві
1735 дней назад
А це немає значення хто перевізник. Якщо посилка йде приватній особі, то митниця не має право її зовсім пропускати. Лише пропустять у випадку наявності особистого дозволу наданого Держкомтелерадіо на
28 грудня 2021
1736 дней назад
Невже немає нормальних служб доставки, які з Росії возять? Meest express, Fedex, Justin, Нова пошта тощо?
1736 дней назад
Знайшов у Telegram такі кумедні стікери Бітлз.
1736 дней назад
Админ когда-то мне писал, что хостинг вместе с оплатой доменного имени стоит 800 грн. на год.
1736 дней назад
ТАО Blues
добавляет сообщение в теме Ювілейне перевидання альбому/книги/фільму Let It Be (Get Back):
Фильм великолепный. Во всех отношениях. Нелишний раз убедился, что мы очень и очень многим на том этапе обязаны Полу. Леннон откровенно валял дурака. Толку от него... Ему это явно не было нужно. Кстат
1736 дней назад
Я бы тут тоже чаще писал. Но удаётся залогиниться через раз, а то и через два. И почему - то лишь с одного девайса. А сколько стоит хостинг, кстати?
27 грудня 2021
1737 дней назад
Щойно отримав від Дениса листа. Навіть і не знаю як його коментувати… Сюди пересилка коштувала 40 $, у звортній бік 30 - мабуть тому, що не доїхала до адресата, але від цього не легше. Перебуваю в шоц
1737 дней назад
Сьогодні планувалося сповістити про випуск блю-рея фільму і відкрити передзамовлення Але чомусь перенесли його на невизначений час. Як бачимо, це стандартна версія на 7 з чимось годин.
1738 дней назад
Новий фільм від Бі-Бі-Сі
26 грудня 2021
1738 дней назад
Сергей
добавляет сообщение в теме Оригинальные, роскошные, нестандартные и интересные издания на CD и виниле.:
Гарне та цікаве перевидання 2019 року на фіолетовому вінілі альбома "Aftermath" The Rolling Stones. Прослухав декілька разів. Дуже чистий звук, аж незвично. Шкода, що ще ніколи не слухав ори