Останні повідомлення на форумі (9819)
25 грудня 2021
1739 дней назад
З Різдвом Христовим усіх хто відмічає його за новим стилем! Happy Christmas! Wesołych Świąt! Narodził się Chrystus! С Рождестовом!
1739 дней назад
Ну хто, як не The Shadows, в 80-i робили шикарні інструментальні обробки хітів? На британській платівці 1981 року "Hits right up your street" (POLD 5046) кожна композиція бездоганна, одна з
23 грудня 2021
1741 день назад
Наскількі знаю, на початку року треба буде вносити плату за домен. І якщо Адміністрація втратила інтерес, сайт взагалі щезне, було би шкода. Жаль короче
22 грудня 2021
1743 дня назад
Рінго видасть нову книгу, яка називається коротко Lifted https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-10332785/Ringo-Starr-releasing-new-book-Beatles-called-Lifted.html Вона міститиме фотографії та р
21 грудня 2021
1743 дня назад
Ну та цирк на дроті, логіку в наших законах і положеннях часто годі шукати!
1743 дня назад
Вважаю його "мертвим" тому що спочатку тут були люди і їх було достатньо. Але поступово з різних причин вони покинули Форум через дуже поганий сервіс. Наведу декілька прикладів. McLenHarSt в
1743 дня назад
Нарешті отримав першу відповідь з 4-х своїх письмових звернень. Ну, ось хоча б щось вже дотепно роз’яснено.
1743 дня назад
Игорь
добавляет сообщение в теме Инструменты и оборудование, которые использовались в записях The Beatles:
Продана за $471900, побивши рекорд аукціону бас-гітари Білла Уаймена $384000. Гроші підуть на благочинність
1743 дня назад
Хочу додати, що більшість державних законів в нас повністю безглузді, або діють інструкції ще 1936 року. Все вже давно підлягає повному перегляду! Ось так зараз відбувається і з книжками. Згадую ще од
1743 дня назад
Вже і цей варіант я проробляв. Дозвіл надають лише юридичним особам, які мають реєстрацію, підписані договори, власний рахунок та інше. Просив і мені надати такого папірця, але відмовили, бо мене не з
1743 дня назад
Нічого не розумію. Замовлення було на фізичну особу? Якщо так, то в митних правилах для фізичних осіб чітко вказано: "Імпорт. ... Для посилок з книгами, які ввозяться з території Російської Феде
1743 дня назад
Кожен день втрачаю більше 4-х годин на всілякі дзвінки та листування… Що вдалося з’ясувати на даний час? Підказали мені пункт 14-ий митних правил https://www.ukrposhta.ua/ua/mytne-oformlennia де пропи
1743 дня назад
Кінець року, показовий виступ або для виконання плану. Хтось на пошті ну дуже хотів чергову медаль або нове звання . Вже мабуто докладено керівнику : знайдено "заборонену злочинну російськомовну
1743 дня назад
Жах! Може, треба сходити туди та на місці розпитати, що трапилося? Може, щось проясниться.
1743 дня назад
Чому "мертвим"? Я не бачу великої різниці між тим, як функціонує ресурс сьогодні, і тими часами, коли був Валерій. Ну, може, лише постів поменшало.