Главная → Форум → Останні повідомлення на форумі

Останні повідомлення на форумі (9819)

20 грудня 2021

1744 дня назад
Нарешті після майже 3-х з половиною годин обзвону по одному з телефонів відповів оператор. Але направив мене звертатись до Київської митниці якої сам не знає а ні телефону, ані мейлу. Щось знайшов та
1744 дня назад
А сенс? Все одно тільки лише одні обіцянки і нічого конкретно не робиться. Раніше все трималося на Валерії, він єдиний сплачував за хостинг. Тепер, коли надходжень немає, а Адмін більше 3-х місяців на
1744 дня назад
Якесь замкнуте коло... Жоден з телефонів не відповідає, або зайнята лінія. Може хтось знає мейл цього придприємства - ММПО КИЇВ, 03928. Дуже розлючен!
1744 дня назад
Це якийсь жах! Пригоди з нашою посилкою продовжуються… Незважаючи на те, що УкрПошта і досі вказує на те, що посилка застрягла на таможні ще 13-го грудня насправді посилка вже повернулась до Росії (

19 грудня 2021

1745 дней назад
А що, з http://beatles.com.ua/users/admin зв'язок остаточно втрачено?

18 грудня 2021

1746 дней назад
Мав сьогодні виставити об’яву. Помилково завантажив двічі одну й теж фотку. Видалити дублікат неможливо. Система не працює. Ось і задаюся питанням – а нащо потрібен взагалі цей Форум, якщо на ньому ро

17 грудня 2021

1747 дней назад
Приєднуюсь до поздоровлень!

16 грудня 2021

1748 дней назад
І я вітаю! Усього самого найпренайкращого тобі й твоїм близьким. Sto lat!
1748 дней назад
Вітаю з днем народження, тисну руку! Peace and Love!
1748 дней назад
Отримав такий німецький оригінал гарної платівки 1983 року Ніка Лоуї : Nick Lowe ‎ "The Abominable Showman". Хоча мені дуже подобається його платівка 1990 року "Party Of One"( пере
1749 дней назад
Майже кожен день перевіряю проходження посилки і ось сьогодні читаю таке нове повідомлення Нічого не можу зрозуміти… Чи то якась помилка, чи недбайливе виконання своїх обов’язків працівниками таможн

15 грудня 2021

1749 дней назад
Сьогодні вийшов новий офіційний відео-кліп, у якому знялися біля 40 відомих акторів і музикантів, у тому числі Рінго.
1749 дней назад
Ну, і наостанок декілька слів про трикутник з літерами IAM - International Association of Machinists trade union, знак робітничої профспілки, який вказує на пенсільванський прес платівки. Він завжди п
1749 дней назад
У матричні номери навіть не хочеться вдаватися. Справжня оригінальна копія має таки ознаки (на прикладі мого примірника): Phil+Ronnie_____JS-17,500-12...#Х_____Bell Sound_____sf_____(логотип фабрики)
1749 дней назад
Також, якщо ви помітили, то піратська копія має дуже нечітке зображення етикетки. Часто його ще називають як "дифузне зображення". Така ж сама халепа і з конвертом – він не тільки не має чіт
Сторінки: Перша 130 131 132 133 134 135 Остання