Останні повідомлення на форумі (9819)
31 грудня 2021
1733 дня назад
Забув що є й спец тема. Здублював привітання туди
1733 дня назад
Брати і сестри, з прийдешнім! Веселих свят і гарних подаруночків під ялинку!
1733 дня назад
З наступаючим Новим 2022 роком! Щастя і здоров'я! Happy New Year! С Новым годом! Надіюся на цікаве спілкування і в новому році
1733 дня назад
Щось треба підправити, щось модернізувати. Може цю роботу доручити якомусь агентству? Кому зробити внесок на поточні витрати? Романові? Чи є ще актуальним той номер карти, який розмiщено на сайті?
1733 дня назад
ТАО Blues:А в настоящем - отличное фото с замечательными учениками, которые слушают очень хорошую музыку! Очень крутое фото! Так держать!
1733 дня назад
Всім дякую за привітання, побажання та чудовий торт!!!
30 грудня 2021
1734 дня назад
29 грудня 2021
1735 дней назад
Як це не знав, ту ж написано, що я зі Львова. Так, у січні 2002 р., коли організували Фан-клуб (називали ми його не інакше як Український Фан-клуб Бітлз), у цьому місці відкрилася кав’ярня Yellow Sub
1735 дней назад
Игорь:Но и во Львове есть Фан-клуб Битлз, которому через месяц исполнится 20 лет. Не знав,в кого запитати про Львівський фан-клуб Бітлз. Я Вас запитаю,Ігор Йосифович, Ви мабуть знаєте. Десь в ті роки,
1735 дней назад
Відео з цього концерту повинно було увійти в перевидання альбому Back to the Egg серії Archive Collection, але виникли суперечки з авторськими правами на відео, як стверджують, тому перевидання було в
1735 дней назад
Ну насчёт того, что единственный…или самый…спорить не буду, в любом случае, это достойно восхищения, умиления и всяческой поддержки! ЗдОрово!! Но и во Львове есть Фан-клуб Битлз, которому через месяц
1735 дней назад
29 грудня 1979, Hammersmith Odeon, Лондон. Виступ Пола та Wings в рамках великого концерта Rock for Kampuchea.
1735 дней назад
Молодці!
1735 дней назад
Вау, це заслуговує на особу увагу! Навіть претендує на розташування інформації у розділі "Новини". Але, особисто мені, нічого не вдалося розшукати в Мережі. Отож розраховуємо на додаткову ін
1735 дней назад
Дякуємо тобі, ТАО Blues, так тримати і надалі! Також очікуємо на нові повідомлення в цій темі Форуму.