Главная → Форум → Останні повідомлення на форумі

Останні повідомлення на форумі (9823)

12 вересня 2019

2576 дней назад
Дуже цікава інформація з’явилася стосовно записаної плівки, про яку говорилося у посиланні, наведеному Віталіком у кінці попередньої сторінки. Як сповістив відомий бітлівський історик Марк Льюісон в і
2576 дней назад
Альбомы Ринго идеальны в машине) позитивные и ни о чём))

10 вересня 2019

2578 дней назад
Игорь добавляет сообщение в теме Наш календар:
1939 Цинтія Пауелл, перша дружина Джона, народилася у Блекпулі 1971 Джон починає запис пісень для короткометражного фільму Clock, який був показаний на художній виставці Йоко у Сіракузах, штат Н
2578 дней назад
Таки дійсно новий альбом Рінго має вийти 25 жовтня і трек-лист (поки що це неофіційно) той, що бачите на посиланні, що приводив Вад: 1. Gotta Get Up (Ringo Starr/Joe Walsh) 2. It’s Not Love That You W

9 вересня 2019

2580 дней назад
групи Mojo Filters Точніше називалася група Smokin' Mojo Filters, в такому складі записала лише одну цю пісню
2580 дней назад
1971 У США вийшов альбом Джона Imagine. В Англії вийшов майже через місяць 8 жовтня. У запису половини пісень прийняв участь Джордж. Ьагато хто вважає найкращим сольним альбомом Джона. 1980 Зак

8 вересня 2019

2580 дней назад
Валерий сказал то же самое, что собирался написать и я. Все эти вертушки с USB - полная лажа. На выходе они выдают формат mp3, причём не лучшего разрешения. Я именно по этой причине и докупал отдельно
2580 дней назад
1967 У студії №3 на Ебі Роуд початок запису інструментальної композиції Flying (на початковому етапі називалася Aerial Tour Instrumental). 1976 Лондонське “Радіо Кепітол” уперше передало пісню Love of
2580 дней назад
На гофманівському сайті поширюються спекуляціі, що в новому альбомі Рінго буде пісня Джона Grow old with me, відомо що була вона серед кандидатур у 1994 для Beatles Anthology. І що в ній буде вокал Дж

7 вересня 2019

2581 день назад
Понял,спасибо Вам Валерий! Вега-110 у меня еще от моего папы осталась , а папа был радиолюбителем и инженером-конструктором. Но Вега 110 у меня после последних 3 лет работы на сдохе.
2581 день назад
Сергей, Не то и не другое. Все эти новоделы с USB это бюджетные игрушки и ты уже сам имел возможность в этом убедиться. Полный автомат брать, как по мне не стоит т.к. это затрудняет быстроту работы и
2581 день назад
Еще очень хочу попросить совет, если есть возможность мне выбрать из прогрывателей,что посоветуете Pro-Ject PRIMARY PHONO USB BLACK OM5E или Denon DP-200USB (Полный автомат)?
2581 день назад
Игорь добавляет сообщение в теме Stereo VS. mono:
У меня такое же мнение на сей счёт, с детства люблю стерео-эффект. В мои юные годы, когда стерео-аппаратура (любая) была почти недоступна из-за стоимости и редкости, мы с друзьями делали самопальные с
2581 день назад
Прикольні декорації.
2581 день назад
1985 Рінго став першим серед Бітлз дідусем, коли дружина його старшого сина Зака Сара Менікідз народила доньку Татію Джейн. Крім нього тільки Пол здобув цей статус. Джон і Джордж зможуть, на жал
Сторінки: Перша 257 258 259 260 261 262 Остання