Останні повідомлення на форумі (9819)
12 грудня 2021
1752 дня назад
Так, я записував передачі з "Променя", і касети, можливо, навіть збереглися. Але я, чесно кажучи, не впевнений, що плівка на них за ці роки залишилася неушкодженою, і навіть не дуже розумію,
1753 дня назад
Вад:Людина старше за мене десь на 5-6 років, музикою вже не цікавиться, подався до релігії. Вся надія на радіолюбителів, які записували ці програми. Але я таких ще ні разу не зустрічав. Мій тато був і
1753 дня назад
Це Радіо Промінь мабуть видавав в ефір цикли музичних програм Васильєва? В нього були дуже цікаві програми. Я навіть хотів їх всіх зібрати та випустити клубний CD-R. Але, коли я останній раз розмовляв
11 грудня 2021
1753 дня назад
Дозвольте я дещо добавлю,хоча скоріше всього я тут самий молодий, хто дуже любить Бітлз: люблю Бітлз з свого 15-річного віку, ще коли влітку 1989 на радіо Промінь були передачі з окремими альбомами. Т
1753 дня назад
Мені здається, пройшло вже достатньо часу, щоб усі хто хотів, подивилися цей фільм. А на сайті лише декілька коментарів цього неординарного явища. Агов, люди! Повторюся. Наверное, уже все желающие пос
9 грудня 2021
8 грудня 2021
1756 дней назад
Ще одне свіже офіційне відео, вийшло післявчора. До речі, альбом "McCartney III" та пісню з нього "Find My Way" номіновано на престижні премії "Гремі" у категоріях "
1756 дней назад
Не за зря ж у ті роки їх називали «німецькими бітлами»!
1756 дней назад
Отримав німецький оригінал 1966 року "The Lords II Shakin' All Over" на біло/червоно/золотому Columbia Label, SMC 84 013. Стерео, з власним внутрішнім конвертом. На жаль,взагалі не знаю нім
7 грудня 2021
1757 дней назад
Сергей:І я перший раз чую,що буде таке видання. Знову викачка з колекціонерів грошей, може комусь і буде цікаво. Але композиція "Tomorrow" неперевершена До речі, "Tomorrow" моя на
1757 дней назад
І я перший раз чую,що буде таке видання. Знову викачка з колекціонерів грошей, може комусь і буде цікаво. Але композиція "Tomorrow" неперевершена
1757 дней назад
Ну а я ось не чув, більше того, в календарі сьогодні сповістив, що ювілейного перевидання не планується, помилився, значить...Вирізнятися буде, очевидно, тим що запис на пониженй швидкості? Та я пас,
1757 дней назад
Мабуть, вже всі чули, але ще нагадаю і тут – з нагоди 50-річного ювілею альбому Wilf Life на 4 лютого 2022 року заплановано випуск його нового перевидання. А я попередні ще не маю… Це вже третя плат
1758 дней назад
А вчора виповнилося рівно 50 років з дня виходу різдвяної пісні Джона Happy Xmas (War Is Over) у США. В Англії вийшла лише через рік. Зворотня сторона сингла, як завжди окрім часу «
1758 дней назад
Півсторіччя тому вийшов перший альбом новоствореного гурту Уінгз Wild Life, гурту, в який крім Пола і його дружини увійшли гітарист Денні Лейн та ударник Денні Сайвелл. Альбом було записано пос