Останні повідомлення на форумі (9819)
15 грудня 2021
1749 дней назад
За все життя мені тричі траплятись підробки. Дві я залишив собі, третя зараз знаходиться у мого друга. Причому усі 3 примірника різні! Один навіть має з другої сторони моно запис! Отже, які ознаки під
1749 дней назад
Американська версія альбому "Let It Be" мабуть саме найсуперечливіше видання з всієї північноамериканської бітлівської дискографії. Багато разів у різних довідниках його згадують як саме най
14 грудня 2021
1750 дней назад
Саме зараз,коли перевидання "Let It Be" очолив хіт-парад рок-альбомів за версією Billboard і без перебільшень назавжди буде найкращою музикою в світі, я переглянув свій американський першопр
1750 дней назад
Отримав таке видання “British Hit Albums ”,1988 року. Мені була цікава інформація про найвищу позицію, яку досягли Бітловські альбоми та кількість тижнів їх перебування у чартах. Номер один альбом поз
1750 дней назад
Так, Cool був дійсно крутий на початку 2000-х чи в кінці 90-х. Теж маю такі й ще декілька, хоча папір доволі тонкий
1750 дней назад
Постер ,який я знайшов всередині конверта японського вінілу "Tug of War"
13 грудня 2021
1752 дня назад
Це відомий постер, багато ким розтиражований. Пишуть, що його офіційно видавала компанія NEMS. На ньому анонсовано виступ Бітлз "Royal Command Performance" 4 листопада 1963, але це не
12 грудня 2021
1752 дня назад
Звертаюсь за допомогою. На фото мій тато Валерій орієнтовно в 1969-1971 роках. Прошу будь-ласка допомогти мені розпізнати на даному фото плакат з часопису за його спиною: це точно плакат, бо він перег
1752 дня назад
Так, мався на увазі саме він. Браво. Mike Leander worked as a producer and arranger with Ben E. King and the Drifters on the Atlantic record label. He later was requested by Paul McCartney to arrang
1752 дня назад
Напевно, мається на увазі Майк Ліндер, який зробив партітуру струнних для She's leaving home? Але не тільки він, для декількох пісень Білого альбома таку ж роботу виконав Кріс Томас у відсутність Мар
1752 дня назад
Ну здесь больше саморекламы, чем мыслей о фильме. Никогда не относился с особой симпатией к Троицкому, а сейчас остатки моего уважения к нему полностью испарились. Если считаешь себя битломаном, готов
1752 дня назад
Ще думки про фільм
1752 дня назад
Прийшов час цікавих питань. Є лише одна людина окрім Джорджа Мартіна, яка робила аранжування для записів Бітлз. Хто назве ім’я та вкаже назви композицій?
1752 дня назад
Щодо Джексонівського фільма. Для мене найцікавіше та найцінніше те, що ми отримали можливість побачити на власні очі не лише взаємовідносини між бітлами, але й їхні характери. Дотепер ми мали можливіс