Останні повідомлення на форумі (9819)
16 грудня 2020
2114 дней назад
Дуже дякую за відповідь! От якраз такий London Town "MADE FOR IMF" мені і "впарили" на OLX роки два назад разом з іншими "нібито" фірмовими дисками. І я наведу фото(інфор
2114 дней назад
Відкрито презамовлення і на сайті онлайнового магазину uDiscovermusic https://store.udiscovermusic.com/search.html?term=Ringo+starr Але він чомусь пише про формати CD і LP та вказує іншу дату ре
2114 дней назад
Приєднуюсь до поздоровлень!
2114 дней назад
І знов приймай вітання! Щастя і цікавих концертів якомога більше!
2114 дней назад
Вад
добавляет сообщение в теме Старая и новая бытовая аппаратура, аксессуары винильщика, полезная информация.:
Спробуй, для початку, поміняти місцями виходи на колонки. Тоді можна буде виявити, що звук пропадає завдяки підсилювачу, чи справа в одній з колонок.
2114 дней назад
Що стосується саунду, то тут люди роділились десь порівно між прихильниками перших видань та прибічниками ремастерів. Справа в тому, що з самого початку на компакт-диски почали переносити оригінальні
2114 дней назад
Так, посилання на базу Discogs веде на перше видання цього альбому. Згідно довідника Chip Madinger and Mark Easter "Eight Arms To Hold You", якому цілком можна довіряти, дати виходу цього ре
2114 дней назад
Сергей
добавляет сообщение в теме Старая и новая бытовая аппаратура, аксессуары винильщика, полезная информация.:
Будь ласка звертаюсь з питанням, чи зможе хтось допомогти з консультацією в проблемі? В мене час від часу частково пропадає звук в лівій колонці(колонки пасивні б/у KEF Coda 7),але частіше всього проп
15 грудня 2020
2115 дней назад
Щонайменше 2 рази на рік для міцного контакту пасика з диском програвача та відновлення належного тертя між ними я протираю їх спиртом. Звісно, що це допомагає на деякий час. Та ось днями мені підказа
14 грудня 2020
2116 дней назад
2116 дней назад
Ось інакший варіант задньої обкладинки, на мій погляд, кращий: Сповіщалося що на CD альбом купляли в магазинах Бразилії ще в четвер, правда, не знаю чи то офіційне видання. А сьогодні він з'яви
2116 дней назад
Сергей
добавляет сообщение в теме THE BEATLES SOLO: The Ultimate Guide to U.K. LP pressing variations 1968-2000:
В моєму екземлярі зазначено, що друк- в Польщі.
2116 дней назад
Віталій
добавляет сообщение в теме THE BEATLES SOLO: The Ultimate Guide to U.K. LP pressing variations 1968-2000:
Прикольно! Тепер раритет буде. А, цікаво, де книгу друкували? В якій країні?
2116 дней назад
Вад
Мда... таки одна виявилась бракованою.
2116 дней назад
Бонуси безсумнівно, ну дуже секретні... ) Джеймс Бонд, блін )