Останні повідомлення на форумі (9819)
11 грудня 2020
2119 дней назад
Secret Demo Edition Red Cover CD and Ornament Box Set https://shop.paulmccartney.com/collections/mccartney-iii-red-box-sets/products/mccartney-iii-secret-demo-edition-red-cover-cd-and-ornament-box-se
2119 дней назад
Ну что, послушал я этот альбом. Он уже есть в сети. Хм..... Если б не знать, что это Маккартни.... выключил бы. Но это субъективное мнение, конечно. Зато оформление, судя по вышеприведенным фото, лю
2119 дней назад
Сергей
добавляет сообщение в теме THE BEATLES SOLO: The Ultimate Guide to U.K. LP pressing variations 1968-2000:
Дякую,книгу вже отримав! І книга стала супер і ще краще завдяки Вам Одне з самих найкращих і якравих вражень в моєму життті стосовно музичних книг по соло-Бітлз
2120 дней назад
fcliverpool
добавляет сообщение в теме THE BEATLES SOLO: The Ultimate Guide to U.K. LP pressing variations 1968-2000:
Special thanks в такому виданні - це неймовірно круто!
10 грудня 2020
2120 дней назад
Наведу недавній приклад. Отримав на минулому тижні ось таку платівку. Красота… але платівка видавала неприємний хруст на набирала на себе усю пилюку. Вирішив віддати на мийку. Забрав через 2 дні і не
2120 дней назад
Вад
І бюджетних (але не всіх), і надсилав скани інших видань, таких як The Fireman, Working Classical, Lennon Legend... (це по його замовленню). Плюс відправив цілу купу і інших видань, про яких він навіт
2120 дней назад
Сергей, раджу не лишатися кольорової платівки лише з цього приводу. Я вже неодноразово з цим мав діло. Її просто треба добре вимити. Бажано за 2 рази, деколи буває і за 3. Я добре не знаю цю технологі
2120 дней назад
Сергей
І це-абсолютно вірно,що в книзі Вам особлива подяка Ваші скани по більшості бюджетних сольних релізів?
2120 дней назад
Теж mp3 не скачував і не збираюсь. Але McCartney III послухав би тільки на звичайному чорному вінілі. На цьому тижні прослухав перевидання McCartney II (2017 року на прозорому вінілі) і оригінал 1980
2120 дней назад
Цікава інформація про альбом, якої здається, ще не було на нашому форумі. Усе зіграно, заспівано, записано (з допомогою звукоінженерів звичайно ) й спродюсовано самим Полом влітку під час локдауну, за
2120 дней назад
Біля тижня лишилося а може й раніше з’явиться запис належної якості, я не скачував і слухати в мп3 неохота
2120 дней назад
Сергей
Дякуємо
2120 дней назад
Вад
Книги відіслані. Завтра їх можна буде отримати. Дякую усім, хто приєднався – без вас і я би не отримав книгу зі знижкою. Ось тільки вчора розмістив фото нової книги, як вже у знайомих виникли питання
2120 дней назад
На торрентах раздачу зранку закрили Пропонують для ознайомлення тут https://intmusic.net/179933/paul-mccartney-mccartney-iii-2020
2120 дней назад
Альбом вийшов "рівним". Я маю на увазі те, що поки що не розчув в ньому супер хітів, але і не знайшов композицій, які мені хотілося б перемкнути на наступний трек. Чим більше слухаю, тим біл