Останні повідомлення на форумі (9819)
21 грудня 2020
2109 дней назад
2109 дней назад
Яка якість, якби сам у студії, це буде бомба! Та всі 50+ годин треба відредагувати і зробити серіал, can't wait for the end of August!
2109 дней назад
Гарні новини. Прев'юшка фільму Get Back від режисера Пітера Джексона. Якість зашибенська! https://youtu.be/UocEGvQ10OE
20 грудня 2020
2110 дней назад
На цьому відео хлопчик так швиденько побіг купляти білу платівку McCartney III в магазині "Local Record Store" На 1.22 хвилині є стікер з цінником = $ 30,99. На жаль, так неможливо пр
2110 дней назад
На 5.47 хвилині при відкритті білого вінілового видання McCartney III показується промо-постер. Постер окремо мабуть додається? Бо він більшого розміру. Cер Пол Маккартні про створення свого нового
2110 дней назад
Прослухав бонуси, їх вже виклали в youtube. 5-хвилинна інструменталка Slidin' (Dusseldorf jam) дуже сподобалася. Не прогадав той хто взяв сідюк з синім кубіком, не кажучи вже про японця.
19 грудня 2020
2111 дней назад
Цю платівку я купував в Universal-music.de. Там була така ціна доставки, що... Не дивно що вона вийшла така оперативна і своєчасна. Це через DHL. Інших варіантів доставки там не пропонували. Тільки та
2111 дней назад
Клас! Поздоровляю! А як це тобі вдалося? Мені ще й не вислали
2111 дней назад
Вад:Ось мене цікавить, а що означає стікер з написом "Security Protected"? Думаю, що в даному випадку це не захист від копіювання, а просто стікер системи охорони магазину від крадіжки
2111 дней назад
Друзі, велике спасибі за привітання і побажання! Вірю, що все так і буде! Який чудовий стіл! Ось це свято!!!
18 грудня 2020
2112 дней назад
2112 дней назад
2112 дней назад
2112 дней назад
Та ж на попередній сторінці (#103) написано, що пісню When Winter Comes була записано на початку 90-х (здається у 1992) з продюсуванням Дж. Мартіна Судячи з того, як працює зараз пошта, ми не отримаєм
2112 дней назад
Ні, я не вірю, що це було записано цьогоріч. Це ж голос МОЛОДОГО Маккартні! Під час інтверв'ю він розмовляє зовсім іншим (старим) голосом. Як таке можливо?