Главная → Форум → Останні повідомлення на форумі

Останні повідомлення на форумі (9819)

18 грудня 2020

2112 дней назад
Вад добавляет сообщение в теме McCartney III:
А ось і прем'єра кліпу, яка відбулась сьогодні вранці.
2112 дней назад
На одному західному Форумі запровадили цікаву акцію. Звісно, що деякі колекціонери прикупили собі по 2-3 примірника якихось рідкісних видань. Так ось їм було запропоновано обмінюватись між собою дублі
2112 дней назад
Сергей добавляет сообщение в теме McCartney III:
В принципі неможливо отримати «повну колекцію» варіацій McCartney III на вінілі та СD ?
2112 дней назад
Тільки варіаціями вінілу це не закінчилось... Ось що маємо по компактах: 1 - STANDARD EDITION 2 - GREEN COVER (Target from Germany) 3 - JAPANESE SHM DELUXE EDITION

17 грудня 2020

2113 дней назад
Мабуть у багатьох виникло питання: а який CD з записом бітлівської тематики було видано першим? Я так глибоко не занурювався у дослідження, але мені здається, що цим компактом став японський "Abb
2113 дней назад
Сергей, По першому питанню: Може бути. Мені варіант з чорним логотипом не зустрічався. Треба уважно передивитись усі його видання на Discogs. Я маю тільки ось такий з червоним, як показав. По друго
2113 дней назад
Сергей добавляет сообщение в теме McCartney III:
Офіційно розмістили. Джерело (Релізер): Flac - orpheus (rodriguito). https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5985458
2113 дней назад
Хочу будь ласка запитати, а перший СD "Tug of War" дійсно вийшов в Европі в лютому 1985 року? В мене асбсолютно схожий диск на наведений нижче, але на моєму диску зазначено Made in W.-Germa
2113 дней назад
Дякую за інформацію. Не можу згадати де, але точно бачив і навіть скопіював інформацію: перший прес CD "Red Rose Speedway" з червоним логотипом (Made In W.-Germany CD-FA 3193, CDM 7 52026 2,
2113 дней назад
Ось мене цікавить, а що означає стікер з написом "Security Protected"? Вже була на початку сторіччя запроваджена схожа дурниця як "Copy Controlled" від якої швидко відмовилися.
2113 дней назад
А ось так виглядає оригінальне видання. Порівняйте його з піратським, що було розташоване вище. Зверніть увагу на те, що на диску написано "Made in W-Germany". І це звичайна практика тих
2113 дней назад
На сайті ultimateclassicrock наведено рейтинг білівськіх соло-альбомів від найгіршого до найкращого. Загалом 64 позиції (включно з МсCartney III). Спойлер: найгіршим альбомом за версією тих, хто скла
2114 дней назад
Так, знаю всі ці релізи. Одного разу і я "спіймав" пірата. Але звинувачувати продавця на всі 100 відсотків не можу, бо по ньому було видно, що він і сам не знає чим торгує. Ну, дуже низький

16 грудня 2020

2114 дней назад
Так, це макси-сінгл - платівка діаметром 30 см, таким же як і в LP. Але тепер терміном EP (extended play) позначають не зовсім те, що в в наші молоді роки, тобто 7-дюймову 45-ку з більш ніж двома трек
2114 дней назад
З Днем народження! Бажаю міцного здоров'я і щастя. І щоб наступний рік дозволив надолужити все втрачене і нездійснене в цьому році в плані концертних мандрівок та цікавих музичних надбань.
Сторінки: Перша 184 185 186 187 188 189 Остання