І книга стала супер і ще краще завдяки Вам
Одне з самих найкращих і якравих вражень в моєму життті стосовно музичних книг по соло-Бітлз
|
#21 - 11 грудня 2020, пятница
|
|
|
Відвідувач
Ровно
1272 дня назад
|
+2
Дякую,книгу вже отримав!
І книга стала супер і ще краще завдяки Вам Одне з самих найкращих і якравих вражень в моєму життті стосовно музичних книг по соло-Бітлз Редагувалося: 1 раз (Останній: 11 грудня 2020 в 17:56)
|
|
#22 - 13 грудня 2020, воскресенье
|
|
|
Модератор
Одесса
25 дней назад
|
+1
Дякую! Книга грандіозна! Фантастичний обсяг роботи автора. Відмінна якість друку! Все просто супер! Цього разу порадувала і обложка. Качество збірки правда не дуже, такий ось mis print прийшов менi... Але це напевно тільки у мене.
Щоб відкрити першу сторінку, потрібно перевернути i вiдкрити книгу зі зворотного боку, там і буде початок... ) Окреме спасибі Ваду за організацію придбання, і нехай і невеликой, але теж участі в роботі над книгою. І також за наднадійну упаковку при пересиланні Новою Поштою. |
|
#23 - 13 грудня 2020, воскресенье
|
|
|
Модератор
Киев
286 дней назад
|
0
fcliverpool, упс... тобто обкладинка та сам зміст книги, як би мовити, у дзеркальному відображені?
Щойно подивився книгу, яку залишив собі - все нормально. В когось ще є така халепа? Save vinyl!
|
|
#24 - 13 грудня 2020, воскресенье
|
|
|
Модератор
Львов
5 дней назад
|
0
Не понял из картинки что не так, она просто верх ногами.
Ага, понятно. Это Саше так "повезло", у меня нормально Редагувалося: 2 раза (Останній: 13 грудня 2020 в 15:26)
|
|
#25 - 13 грудня 2020, воскресенье
|
|
|
Модератор
Киев
286 дней назад
|
0
Дивно! Коли я розпакував коробку, то там лежали разом усі 5 книжок обгорнуті довгою стрічкою з повітряними кульками. Я ще зміркував, що в неї можна буде обгорнути книжки при відправці на 3 адреси. Того ж вечора, покликав дружину, щоб вона мені допомогла пакувати книги. Вона розрізала цю стрічку на 3 рівні частини і почала обгортати книжки, які лежали в стопці зверху. Звісно, що в книжки я не заглядав. Лише відклав 2 самі верхні для киян і одну з них поверхню передивився. Знайшовши своє ім’я, ще і відсканував це місце та сфотографував декілька сторінок для розташування на Форумі. Щось трошки там матеріалу для повної упаковки не вистачало і я їй додав дещо із своїх запасів. Рано вранці я написав на 3-х різних папірцях адреси і взяв з собою три однакові пакунки. Но Новій Пошті сказав, шо в мене 3 однакові пакунки на ось ці адреси. І все віддав у руки оператора.
Дійсно, що саме Олександру цей misprint випав по "лотереї". Сергію, а в тебе також все нормально? Редагувалося: 1 раз (Останній: 13 грудня 2020 в 20:28)
Save vinyl!
|
|
#26 - 13 грудня 2020, воскресенье
|
|
|
Відвідувач
Ровно
1272 дня назад
|
+1
Добрий вечір!
Вибачаюсь,тільки зайшов на сайт,трохи захворів В мене все нормально з книгою,запаковано було кулькою і нормальні обкладинки. Все ідеально,всі сторінки на місці. |
|
#27 - 14 грудня 2020, понедельник
|
|
|
Модератор
Одесса
25 дней назад
|
0
Вад: тобто обкладинка та сам зміст книги, як би мовити, у дзеркальному відображені? Так ) Тобто, щоб потрапити на початок книги, ось сюди: то потрібно дивитися з кінця, ну і ще попередньо перевернути книгу догори ногами )Добавлено спустя 3 минутыОсь ще фото, так напевно буде зрозуміліше: Добавлено спустя 14 минутАбо ось так: Як не крути - результат той же ) |
|
#28 - 14 грудня 2020, понедельник
|
|
|
Модератор
Киев
286 дней назад
|
0
Мда... таки одна виявилась бракованою.Save vinyl!
|
|
#29 - 14 грудня 2020, понедельник
|
|
|
Модератор
Харьков
1 час назад
|
0
Прикольно!
Тепер раритет буде.А, цікаво, де книгу друкували? В якій країні? Редагувалося: 2 раза (Останній: 14 грудня 2020 в 13:56)
|
|
#30 - 14 грудня 2020, понедельник
|
|
|
Відвідувач
Ровно
1272 дня назад
|
0
В моєму екземлярі зазначено, що друк- в Польщі.
|