Останні повідомлення на форумі (9819)
4 червня 2021
1944 дня назад
4 вересня 1968 р. EMI Studios, Abbey Road - Studio Three
3 червня 2021
1944 дня назад
Декому з студентів сьогодні, 3 червня 2021 р., дуже пощастило FB LIPA
2 червня 2021
1946 дней назад
Нове офіційне відео Напевно незабаром анонс якогось нового видання
1946 дней назад
Игорь
добавляет сообщение в теме Ювілейне перевидання альбому Plastic Ono Band – The Ultimate Collection:
Цікаво що і я слухаю не DTS, a Dolby, тільки не блюрик а його конвертацію на DVD
1 червня 2021
1947 дней назад
Прем’ера пісні! Океан Ельзи - Країна дітей feat. alyona alyona (Океан Ельзи version)
30 травня 2021
1949 дней назад
Мені дуже сподобалося. Goodbye - Mary Hopkin/Paul McCartney (Cover)
28 травня 2021
1950 дней назад
Вад:Маю досвід, що можна замовити новенький примірник, а отримати такий самий… бо наша пошта це повна мерзота. Дякую,я спробую зв'язатися. А на рахунок пошти багато на форумі вже обговорювалось,а осо
1950 дней назад
Незважаючи на те, що пройшло майже 3 роки від дня релізу, ще можна придбати деякі речі цього випуску за привабливою ціною. Наприклад, книгу (стандартне видання) мій приятель відразу після її виходу за
1950 дней назад
The Beatles Story. Буклет з Ліверпуля. Скани разворота.
27 травня 2021
1952 дня назад
Володимир Дрибущак
добавляет сообщение в теме Ювілейне перевидання альбому Plastic Ono Band – The Ultimate Collection:
Игорь: Зрозуміло, але на жаль не маю, апаратури, що підтримує Dolby Atmos, але маю з нього 8-канальний wav-файл. Може підкажете, чим його можна розділити на 8 окремих моно wav-файлів? Так і в мене н
26 травня 2021
1952 дня назад
Игорь
Володимир Дрибущак:ак, в мене тили починають нормально працювати лише при виборі доріжки Dolby Atmos, і це при тому, що жоден з апаратів не підтримує цей формат, і колонок на стелі нема. smile В DTS H
1952 дня назад
Володимир Дрибущак
Игорь: Читав ще нарікання на 6-канальний звук, що задні колонки пагано завантажені. Пишуть також, що в Dolby Atmos краще звучить, на жаль такої цяцьки не маю, може зроблю з нього ріпак в 5.1. Так, в
25 травня 2021
1953 дня назад
24 травня 2021, Нью-Йорк ❤️Paul and Nancy enjoyed dinner with "Andy Cohen" in New York City -May 24,2021 ❤ "Sir Paul McCartney" and his wife "Nancy Shevell" enjoyed dinn
24 травня 2021
1954 дня назад
Вад
добавляет сообщение в теме Оригинальные, роскошные, нестандартные и интересные издания на CD и виниле.:
В мене завжди якісь проблеми з технікою. Ось і зараз на ці вихідні комп перестав завантажуватися. Зовсім мовчить… навіть вентилятори не шелестять. Маю підозру, що справа у блоці живлення. З ранку відт