Останні повідомлення на форумі (9819)
24 травня 2021
1955 дней назад
Сергей
добавляет сообщение в теме Оригинальные, роскошные, нестандартные и интересные издания на CD и виниле.:
Вад:Англійське дуже дороге, на той час (2008-2009) коштувало десь 100 даларів. Я його і досі не маю. Крім Memory Almost Full інші англійські видання McCartney на вінілі кінця 90-х- 2000 років так і за
1955 дней назад
Вад
добавляет сообщение в теме Оригинальные, роскошные, нестандартные и интересные издания на CD и виниле.:
Англійське дуже дороге, на той час (2008-2009) коштувало десь 100 даларів. Я його і досі не маю. А американця я купив за 30 доларів у той самий час. Мабуть сьогодні воно вже дорожче.
1955 дней назад
Сергей
Вад:До речі, англійська платівка виконана так само, лише, як мені здається, вона має постер меншої щільності та в неї відсутнє ребро. Дякую за скани та інформацію! Якщо я вірно розумію, Memory Almost
23 травня 2021
1955 дней назад
littlebeatle
добавляет сообщение в теме Английские издания синглов, LP и EP альбомов Битлз на виниле.:
СПАСИБО, ВАД! Вад: Похоже, что это 6-й пресс. Он печатался с июня 1976 года вплоть до 1980 года. В пользу моего предположения говорит и стикер на котором стоит именно тот логотип компании Capitol, ко
1955 дней назад
Похоже, что это 6-й пресс. Он печатался с июня 1976 года вплоть до 1980 года. В пользу моего предположения говорит и стикер на котором стоит именно тот логотип компании Capitol, который активно примен
1955 дней назад
Вад
Маю, але не сканував.
22 травня 2021
1957 дней назад
littlebeatle
добавляет сообщение в теме Английские издания синглов, LP и EP альбомов Битлз на виниле.:
Здравствуйте! Помогите пожалуйста идентифицировать издание. Продается в Америке, на обложке наклейка, что вроде как Импорт. Нигде не нашел, что за год. Заранее огромное спасибо!
1957 дней назад
Игорь
Дуже добре, Вад, що зголосився. Звичайно, скани набагато якісніші ніж мої фотки планшеткою. А чи маєш видання 2CD чи CD+DVD або їх скани?
1957 дней назад
Вад
Так, маю цю платівку. Чомусь вважав, що американський варіант просто виконано як звичайний стандартний розворот (як і усі подвійні релізі). Але днями таки вирішив його розпакувати. З’ясувалося, що ні.
1957 дней назад
Мав я намір купити червоний вініл на фірмовому сайті Рінго, навіть зробив передзамовленя. Але потім відмовився, адже вони перенесли реліз на 14 травня, а потім ще на тиждень, тобто на сьогодні. І ось
21 травня 2021
1957 дней назад
Игорь
До оригінальних видань безумовно можна віднести альбом Пола 2007 р. Memory Almost Full. Вже стандартне видання на компакт-диску мало оригінальний розкрій обкладинки з кутами, що загиналися, утворюючи
1957 дней назад
Игорь
добавляет сообщение в теме Ювілейне перевидання альбому Plastic Ono Band – The Ultimate Collection:
Звичайно, корисна інформація.
1958 дней назад
Вад
добавляет сообщение в теме Ювілейне перевидання альбому Plastic Ono Band – The Ultimate Collection:
Вирішив зробити каталог релізів Леннона, які вийшли за останні 3 роки. Може комусь також ця інформація буде корисна.
20 травня 2021
19 травня 2021
1959 дней назад
Віталій:І, доречі, то була, здається, перша зустріч Пола з Ліндою Так, саме тоді вони познайомилися