Останні повідомлення на форумі (9819)
19 травня 2021
1960 дней назад
19 травня 1967 Бітлз презентують свій новий альбом Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band пресі.
18 травня 2021
1960 дней назад
HULU ГОТУЄ СЕРІАЛ ПРО ПОЛА МАККАРТНІ ТА THE BEATLES Стрімінговий сервіс Hulu запустив у виробництво документальний серіал під назвою «Маккартні 3, 2, 1». Він розповість про історію The Beatles і біог
17 травня 2021
1962 дня назад
50 років тому вийшов альбом Ram Вийшов спочатку в США, а в Британії тільки 28 травня. Це єдиний альбом, виконавцями якого зазначені Пол і Лінда Маккартні. В американських чартах посів 2 місце, в
16 травня 2021
1962 дня назад
16 травня 1969 Рінго та Пітер Селлерс вирушують до Нью-Йорка на лайнері "Queen Elizabeth-II"
15 травня 2021
1963 дня назад
Игорь
добавляет сообщение в теме Ювілейне перевидання альбому Plastic Ono Band – The Ultimate Collection:
Читав ще нарікання на 6-канальний звук, що задні колонки пагано завантажені. Ну а що вимагати від альбома, де переважно тільки вокал, гітара або ф-но і бас! Як на мене, звучання в 5.1 чудове, просто б
1963 дня назад
Игорь
добавляет сообщение в теме Ювілейне перевидання альбому Plastic Ono Band – The Ultimate Collection:
Яблука на етикетках – контур, всередині повністю білі без напівтонів. На першому виданні 1970 р. теж повністю білі без напівтонів, але на другій стороні яблуко розрізане. \
1964 дня назад
Дуже добре, якщо так. Є ще знаменита система вправ Бейтса, особисто я завзято практикуава її на протязі кількох років, але зазнав фіаско. Прийшлося вставляти два штучні хрусталики
14 травня 2021
1964 дня назад
Пол Маккартні відновив зір без допомоги лікарів https://ukrrain.com/pol_makkartni_vidnoviv_zir_bez_dopomogi_likariv.html?fbclid=IwAR0PgSH7vVxVfR4ZO0AKwLtebwxXLS9RI4xtyrJ1BV7NLVj6kjBm1y8MzuY
1964 дня назад
Игорь
Сергей: А є сильна різниця в звучанні ,якщо порівнювати з виданням 2015 року? Ну звичайно є, там був ремастерінг, а тут заново зроблені ремікси з мультитреків
1964 дня назад
Сергей
Цікаве перевидання! Крім тріску від електростатики помічаю дуже швидке накопичення пилу на поверхні нових платівок. Нефайні слова внутрішньої вставки в мене на першому американському пресі з матрицею
1964 дня назад
Игорь
Тиждень тому отримав передзамовлений подвійний альбом. Зроблено в Чехії, читав багато нарікань, що трапляються платівки неякісні: криві, поцарапані, з неякісним звучанням. Мені звук сподобався, правда
1964 дня назад
Віталій:Але ж я не бачу серед тих фото, що я виклав, нічого такого, чого немає на відео. Який саме епізод репетиції не увійшов у программу? Висловив таку підозру по пам’яті, давно не дивився. Але ось
7 травня 2021
1971 день назад
Игорь
А сьогодні виклали нове офіційне відео Принаймні так називається, але тут лише зміна освітлення картинки та спалахи, що ж це за відео та ще й 5К?!
1971 день назад
Вчора пізно ввечері з'явилося нове відео, це навіть не відео-кліп, а як стало модним називати, візуалайзер, на кшталт того що понароблювали для McCartney III Imagined.