Останні повідомлення на форумі (9819)
10 червня 2021
1937 дней назад
Не було ще картинки 5CD/Blu-ray Вад:А ось і ціни з посилання на онлайновий магазин uDiscover Як бачимо, цінники в € майже ті ж що в $, тобто дорожчі. Теж саме і на сайті Джорджа
1937 дней назад
А ось і ціни з посилання на онлайновий магазин uDiscover https://store.udiscover-music.de/p50-a158112/george-harrison/index.html
1937 дней назад
А також офіційне відео випущеного сингла: Півтори години тому на офіційному сайті оголосили про вихід перевидання 6 серпня: https://www.georgeharrison.com/
1937 дней назад
Ось і офіційний трейлер
1938 дней назад
Чекаємо на офіційний анонс, повинен бути найближчим часом. Але на цифрових ресурсах вже з’явився список треків видання, порядок речей 1-го і 3-го бонусних дисків дещо інакший. Ось список з тривалістю
1938 дней назад
Cьогодні вийшов цифровий сингл з нового видання
9 червня 2021
1939 дней назад
Наскільки я зрозумів, інформація з картинками вночі з’явилася на офіційному сайті, певно тривала підготовка, а потім щезла. При всьому різноманітті видань музичний контент боксів той самий: всього 70
1939 дней назад
Ну, це вже занадто... хоча, якщо дивитись з іншої сторони, то є широкий вибір для кожного з нас. - Бокс до складу якого входить все: 8 LPS /5 CDS/BLU RAY AUDIO/FIGURES, BOOK (також все буде доступно в
8 червня 2021
1939 дней назад
Разом із сином Шоном , Джон та Йоко завжди зупинялися в історичному готелі Мампей (Mampei) , у номері 128 в Каруїдзаві, префектура Нагано,Японія ( Karuizawa, Japan). От мені зробили фото мої японські
1939 дней назад
Игорь:От таке супер-пупер видання з гномиками. Коштуватиме напевно під тищу баксів Ну да, от тільки фігурок гномиків ще не вистачало Це добре і нехай будуть,але от де їх колекціонерам в домашніх у
1939 дней назад
У Мережі з'явилися перші знімки От таке супер-пупер видання з гномиками. Коштуватиме напевно під тищу баксів
4 червня 2021
1943 дня назад
Невже десять років вже минуло...? Концерт - справжнє маленьке диво! До того ж ще й перший концерт туру! Перший і останній - завжди особливі!
1943 дня назад
Як швидко плине час, так, це незабутня подія. На жаль не лишилося якісних фото, щось є на згадку Є ще коротенькі відео з концерту, та не вмію вставляти з компа. Шкода, що організатори
1944 дня назад
Вітаю всіх з маленьким ювілеєм – сьогодні виповнюється 10 років концерту Рінго Старра у Києві.