Главная → Форум → Останні повідомлення на форумі

Останні повідомлення на форумі (9819)

13 вересня 2021

1843 дня назад
З Днём народження! Здоров'я Вам і всього тільки самого найкращого.
1843 дня назад
З Днем Народження, Вад! Щастя, здоров'я, успіхів! Неминаючого натхнення високо і міцно тримати в руках прапор української бітломанії!

12 вересня 2021

1843 дня назад
Сергей добавляет сообщение в теме Книги о Beatles:
Я згадування про книгу Джорджа "I Me Mine" читав ще в спец випуску журнала "Студенческий меридиан" 1991року і завжди думав, що з себе уявляє його книга? Книга цікава, теж хотів би
1843 дня назад
Сьогодні зустрічався з vox, який зараз перебуває у Києві. Володимир подарував мені буклети, постер, поштові листівки, стікери та значок, які отримав з Японії. Ще раз дякую Володимиру! Ось вирішив зроб
1843 дня назад
Вад добавляет сообщение в теме Книги о Beatles:
Нажаль, мало хто приймає участь в обговоренні матеріалів, розташованих на нашому Форумі. Але сам Форум активно читають різні люди. Ось, і зараз великий резонанс викликала остання моя розповідь про кни

11 вересня 2021

1844 дня назад
1844 дня назад
Ещё несколько образцов страниц из книги.
1844 дня назад
Закладка в книгу. Чек на один миллион фунтов. Выписал Джордж. Тонкий троллинг тех, кто считает его "скромным и тихим". Всего в книге 600 страниц, что на 170 больше, чем в предыдущем изда
1844 дня назад
Следующий большой раздел - творческая биография. Это стихи к песням - (оригинальные записи) и текстовые комментарии Джорджа. Общее впечатление: Чувствуешь себя вором-домушником. Нелегально въе
1844 дня назад
Вот тут хорошо видно... Нежно пастельный в контрасте с следующей белой страницей. Я пытался посчитать оттенки цветов, которые использовались в книге... Сбился на сорока! Не видел такого нигде. Но как
1844 дня назад
Один з моїх товаришів днями отримав книгу Гаррісона "I Me Mine" і відразу відправив мені на Viber коротенький звіт. Оскільки він російськомовний, я все залишу як в оригіналі. так би мовити,

9 вересня 2021

1846 дней назад
Стверджують також, що ще до виходу перевидання в цифровому виді повинні вийти ще 4 пісні з нього
1847 дней назад
Як стверджують на форумі Стіва Гофмана, найбільш інформативному музичному форумі на сьогодні, попередні плани щодо випуску перевидання були інші, від них лишилися реміксований альбом Let It Be та мікс
1847 дней назад
Игорь добавляет сообщение в теме Наш календар:
Півсторіччя тому вийшов один з найкращих сольних бітлівських альбомів Imagine. У Британії вийшов майже на місяць пізніше 8 жовтня. Великих ювілейних перевидань не плануються, лише 10 вересня, то
1847 дней назад
Мені альбом з демками, дублями, джемами дуже подобається як за якістю звучання, особливо на вінілі, так і за якістю виконання. Мабуть і не варто від нього вимагати такого ж якісного звуку як від ремік
Сторінки: Перша 144 145 146 147 148 149 Остання