Останні повідомлення на форумі (9817)
3 серпня 2022
1517 дней назад
Оззі Осборн випускає лімітоване видання нового альбому Patient Number 9 на двох платівках з вінілом синьо-жовтого кольору, кольору українського прапора. Кошти, виручені від його продажу, підуть на під
1517 дней назад
Погоджуюсь. Кожен обирає своє. Мені, наприклад, ці "огріхи" рідніше й миліше за мікси. Та й коли виникає бажання послухати Бітлз, то просто вмикаю те, що поруч й слухаю. На кожен альбом вже
1517 дней назад
Ну так, але є зауваження щодо мікшування, достатньо згадати похибку стерео-міксу на початку 1 куплету Eleanor Rigby, є питання і по інших піснях. Не вдаватимусь в деталі, взагалі, всі огріхи мікшуванн
1517 дней назад
Навіть не уявляю, навіщо робити ремікс чудово записаного Револьверу Хіба що заради грошей. Не кажучи про те, що якщо й будуть бонуси, то нічого реально нового там не почуємо.
1518 дней назад
На форумі Стіва Гофмана ходять наполеглеві чутки, що вже цієї осіні вийде реміксоване перевидання альбому Revolver, у т.ч. коробкове. Невже правда, хто що знає?
1518 дней назад
Annie Leibovitz робила фото для обкладинки та внутрішнього конверту альбому "Wandering spirit" Mick Jaggera, який вийшов 9 лютого 1993 року. Фотосесія з Мік Джагером 1992 року.
1518 дней назад
Вад
добавляет повідомлення в теме Участие битлов в проектах других музыкантов / The Beatles and solo collaborations:
Так, 17-ий... промахнувся.
2 серпня 2022
1518 дней назад
Игорь
добавляет повідомлення в теме Участие битлов в проектах других музыкантов / The Beatles and solo collaborations:
Цікава історія, ніколи її не чув, хоча пісня мені відома. Очевидно мова йде про трек № 17 Love's a State of Mind у виконанні Sylvia Griffin
1518 дней назад
Вад
Дуже рідкісний запис, хоча його можна зустріти на безлічі бутлегів, таких як, наприклад, цей Тут на другому диску знаходиться дуже цікавий трек. Він 16-ий на цьому подвійному диску. У Елтона Джон
1519 дней назад
1 серпня 1965 р. Перше публічне виконання пісні Yesterday під час виступу Бітлз у Блекпулі, Blackpool Night Out. (на всіх фото - репетиція виступу)
1 серпня 2022
1520 дней назад
fcliverpool: WOW !!! Дуже дякую, Адмiн! Ласкаво просимо додому, панове!!! Українською мовою все дійсно виглядає красивіше та приємнише. Доброго дня, Саша. Щиро дякую! Я трохи почистив сайт від боті
1520 дней назад
Океан Ельзи. Квіти мінних зон OE - музичний прапор України! Респект! Процитую один з коментарів: "Я россиянин. Несколько лет назад летал на концерт ОЭ в Лондон, когда их уже запретили в России.
1520 дней назад
WOW !!! Дуже дякую, Адмiн! Ласкаво просимо додому, панове!!! Українською мовою все дійсно виглядає красивіше та приємнише.