Главная → Форум → Останні повідомлення на форумі

Останні повідомлення на форумі (9817)

1 серпня 2022

1520 дней назад
fcliverpool добавляет повідомлення в теме #RussiaUkraineWar:
Sting, концерт в Варшаве, 30 липня, 2022 Оце Людина! Оце промова! І це на концерті! "Альтернативою демократії є в’язниця. В'ЯЗНИЦЯ ДУМКИ" (Sting) - Дуже сильно і, як кажуть, у саму точку.

31 липня 2022

1520 дней назад
Ron Wood - "Buried Alive" (1979) feat. Ringo Starr
1520 дней назад
Вад добавляет сообщение в теме #RussiaUkraineWar:
Сьогодні моя знайома, яка в перші місяці війни з дітьми вирушила до Німеччини, відвідала Гамбург. За останні 10 років місто дуже змінилося, а саме історичні місця, пов’язані з Бітлз. Урбаністика насту
1520 дней назад
Сергей добавляет сообщение в теме #RussiaUkraineWar:
Зручні й потужні: рівненські волонтери створили баггі для ЗСУ. Унікальні машинки сконструювали та зробили для нашої Перемоги! Честь і хвала розробникам та волонтерам, що долучились! Баггі презентувал
1520 дней назад
fcliverpool добавляет сообщение в теме #RussiaUkraineWar:
2 Кopt: Привет, Муму Знаю-знаю, правильнее конечно величать тебя Герасимом, но Муму тебе идёт лучше. Хорошо, не хочешь словами, буду с тобой плюсами-минусами разговаривать. Получается, Тургенев те

30 липня 2022

1521 день назад
2 Kopt Снова зашел? Я уж думал всё, обиделся. И ни здрасте, ни досвидания... никакого воспитания... М270 MLRS классная штука, зря ты так. Так а что там с Тургеневым? Я же тебя спрашивал. Есть вопросы
1522 дня назад
Старший брат Хаймарса - M270 MLRS
1522 дня назад
Игорь:В магазині на сайті Рінго трохи інакші співвідношення О! Тут хоч є логіка. Касета звичайно виняток, але напевно зрозуміло чому, мабуть зовсім штучний товар. До речі, а ціна на вініл uDiscover у

29 липня 2022

1522 дня назад
В магазині на сайті Рінго трохи інакші співвідношення У вересні буде лише CD, а 10'' вініл і касета тільки в листопаді. Але 23 бакси за макси-сінгл це вже занадто!
1522 дня назад
CD дорожчий нiж вініл. Касета непристойно дорога. Цікаві ціни. Peace&Love
1522 дня назад
Нехилу ціну загнули на uDiscover Store - CD версія за ціною повноцінного альбому...
1522 дня назад
Напевно, гарна пісня для радіо буде. Для домашнього прослуховування не впевнений, що включу колись. Але в будь-якому разі спасибі Рінго за неймовірну активність у творчості! Це справді неймовірно! На
1523 дня назад
1523 дня назад
Дійсно, так і зробимо
1523 дня назад
2 Kopt: Я выше говорил про "кучность". Слово правильное, но тут контекст именно в том, что ракета от ракеты прилетали в цель друг от друга на расстоянии метр-полтора. И так 12, как минимум
Сторінки: Перша 104 105 106 107 108 109 Остання