Главная → Форум → Останні повідомлення на форумі

Останні повідомлення на форумі (9817)

6 серпня 2022

1515 дней назад
Також не маю апаратури Dolby Atmos. Але цей формат легко розкладається на 6 каналів системи 5.1. Цілком достатньо для музики Beatles
1515 дней назад
Игорь:Але що найцікавіше, альбоми вийшли також у стримінгу і для цифрового завантаження, у тому числі у форматі Dolby Atmos Дивлюся, щось відстав я дуже від технологій

5 серпня 2022

1515 дней назад
Сьогодні вийшов бокс-сет Пола, що містить три його альбоми McCartney (1970), McCartney II (1980) i McCartney III (2021) у форматах: чорний вініл (картинка вище), білий вініл (картинка нижче) і CD (ще
1515 дней назад
1966 Сьогодні річниця виходу сьомого альбому Бітлз Revolver В США альбом вийшов на 3 дні пізніше та містив на 3 пісні менше (I'm Only Sleeping, And Your Bird Can Sing, Doctor Robert - пісні Джо
1516 дней назад
fcliverpool добавляет повідомлення в теме #RussiaUkraineWar:
Сказати Хливнюку "залiк" – нічого не сказати! Тільки уявіть собі, офіційна платівка великої групи i на обкладинці твоє прізвище, великими літерами, стоїть поруч із назвою PINK FLOYD!
1516 дней назад
Схвалення спадкоємців Джона і Джорджа - це переважно вже юридична формальність, мене це мало турбує. Схвалення ж Пола та Рінго - можна вважати участю в роботі. І безперечно, результат такої роботи я п

4 серпня 2022

1516 дней назад
Игорь добавляет повідомлення в теме #RussiaUkraineWar
1516 дней назад
fcliverpool: А ось без схвалення Маккартні та Старра я вже ніяких покращень не хочу. Навіть якщо це буде дуже шедевральний ремікс. Та безумовно, це вже ж не буде авторська робота. А всі ті ремікси,
1516 дней назад
fcliverpool, Останнім часом в соцмережах ширяться чутки, що наступним релізом має бути саме делюкс Revolver. Ніякої достовірної інформації поки що немає, але люди, які про це пишуть і раніше видавали
1516 дней назад
Багатоканальний Revolver із задоволенням послухав би. І неодмінно хочу, щоб його випустили. Щодо стерео реміксу, то швидше краще, щоб він був, ніж ні. Зрештою це робиться зі схвалення Маккартні і Стар
1516 дней назад
fcliverpool добавляет повідомлення в теме #RussiaUkraineWar:
ТАО Blues:Приїхав сінгл Супер! До речі, дякую за нагадування, треба неодмінно замовити. Сьогодні вже точно зроблю це.
1517 дней назад
Думаю, що на цьому сайті вже ніхто Бітлз на касетниках не слухає). В усіх є й першопреси, й перевидання й що заманеться. Так, кожен обирає свій звук. В будь якому випадку, це суб'єктивна оцінка. Голо
1517 дней назад
ТАО Blues добавляет повідомлення в теме #RussiaUkraineWar:
Приїхав сінгл. Зрозуміло, що в ціновому аспекті є у Пінк Флойда і більш вартістні вініли. Але цей - безцінний. І, скоріш за все, дійсно останній.
1517 дней назад
Стаття з Британського журналу Record Collector(номер 267 за листопад 2001 року), в якій зібрано багато інформації суто про Білий альбом.

3 серпня 2022

1517 дней назад
Ну якщо наприклад, слухати на зашарпаному касетнику або радіо чи стримінгу в форматі mp3, ці огріхи можна й не помітити. Ні в якому разі не заперечую, що при цьому можна отримати величезне задоволення
Сторінки: Перша 102 103 104 105 106 107 Остання