Главная → Форум → Останні повідомлення на форумі

Останні повідомлення на форумі (9819)

28 жовтня 2020

2163 дня назад
fcliverpool добавляет сообщение в теме McCartney III:
Вад:Хочу усі європейські видання придбати О, чудово! ) Я теж хочу, але не збираюся ) Проте ще синій сьогодні замовив, там (Fnak) ще й максісингл Home Tonight був, а я його так і не придбав досі.
2164 дня назад
Вад добавляет сообщение в теме McCartney III:
fcliverpool, Також сьогодні замовив. Навіть гроші вже зняли. Маю надію, що таки прийде. А ось британські магазини HMV та Rough Trade тільки надіслали повідомлення, що заказ прийнято, а гроші вони знім

27 жовтня 2020

2164 дня назад
fcliverpool добавляет сообщение в теме McCartney III:
Спасибі Ігорю і Ваду за систематизацію даних! Все-таки зробив замовлення на кольоровий вініл ) Згідно "мексиканської" таблиціі Вада - це версія №4
2164 дня назад
До речі не всі знають, що в 1968 Девід Боуі присилав свої записи для прослуховування в «Еппл», та вони не сподобалися. Ех, прогавили пацана!
2164 дня назад
Перебравшись у кінці 1971 з дружиною у США, Джон занурився в середовище радикальних політиків і музикантів, частиною якого був гурт Elephant’s Memory (Слоняча пам’ять). Гурт акомпанував Джону в знамен
2164 дня назад
Ще трошки інформації від наших мексиканських друзів
2164 дня назад
Роботу з новими музикантами фірми «Еппл», яка власне і була основною метою створення фірми, в основному виконували Джордж і Пол. Рінго іноді сідав за ударну установку, допомагаючи при запису. А Джон о
2164 дня назад
Досі немає чіткої інформації стосовно переліку треків альбому. Інтернетом ширяться різні чутки, в тому числі і такі, що 11 треків буде лише на компакт-диску, а на вінілі тільки 8, які займатимуть лише
2165 дней назад
Рінго Старр, як відомо, був до Бітлз барабанщиком ліверпульського гурту Rory and the Hurricanes, обидві команди грали разом у Гамбурзі в 1960 у клубі «Кайзеркеллер». Ностальгія за цієї групою залишили

25 жовтня 2020

2166 дней назад
Игорь добавляет сообщение в теме McCartney III:
Тут інформація про всі 8 видань кольрового вінілу і порівняння цін на чорний вініл у різних інтернет-магазинах https://www.superdeluxeedition.com/feature/how-to-buy-mccartney-iii/
2166 дней назад
ОК
2167 дней назад
Прошу меня тоже присоединить к заявке на расширенное издание Битлз Соло 1968 - 2000. Спасибо!

24 жовтня 2020

2167 дней назад
Цілком розумію, що зовсім невдячна справа доводити, які саме пісні подобаються, а які ні, адже про смаки тяжко сперечатися. Тим не менше, дозволю собі висловити свої думки про склад збірника. Ну як мо
2167 дней назад
Нарешті сьогоді послухав збірник у 5.1. Ну а як вам нові ремікси? Кілька разів слухав його також у стерео. Взагалі мені сподобалося, тільки в деяких піснях занадто вип’ячно бас, аж вухо ріже, правда в

23 жовтня 2020

2168 дней назад
Принято!
Сторінки: Перша 197 198 199 200 201 202 Остання