Главная → Форум → Останні повідомлення на форумі

Останні повідомлення на форумі (9819)

10 листопада 2020

2150 дней назад
Игорь добавляет сообщение в теме McCartney III:
Ось іще жарт про видання альбому: циліндр Едісона

9 листопада 2020

2151 день назад
Игорь добавляет сообщение в теме McCartney III:
Здається, перший детальний огляд альбому https://music.avclub.com/with-mccartney-iii-paul-mccartney-offers-lessons-from-1845613195?utm_campaign=TheAVClub&utm_content=1604941489&utm_medium=Soci
2151 день назад
Американська компанія Stars North готує документальний фільм під назвою Pre Fab! про групу Quarrymen, в якому знялися Колін Хантон, Род Девіс, Лен Гаррі, Чес Ньюбі, з якими дехто з нас мав нагоду позн

8 листопада 2020

2152 дня назад
Мейли багатьох з вас я маю, але прошу у приватному повідомлені ще раз мені нагадати діючи. Я надішлю вам листа, в якому буде надано номер моєї банківської картки. Що стосується другої книги Дениса -
2153 дня назад
А тепер давайте, як казали в старому радянському мультику, порахуємо себе. Бо я хвилююсь, що можуть знову перекрити кордони і невідомо як буде працювати пошта. Треба до наступних вихідник вирішити усі

7 листопада 2020

2153 дня назад
Додаткова інформація, але нічого нового http://vinylology.ru/edition/vinylology-the-beatles-solo/
2153 дня назад
Вад добавляет сообщение в теме McCartney III:
Меломани продовжують шуткувати над форматами нового альбому Пола та пишуть, що з нагоди 78-річчя виконавця, альбом також буде видано і на шелакових платівках на 78 обертів.

6 листопада 2020

2154 дня назад
Так, я підписуюсь
2154 дня назад
Напевно, не всі зрозуміють в чому справа. Кен Хенслі помер не в Лондоні, а в Іспанії, на своїй віллі у м. Агост, де проживав останні роки. А взагалі так, дійсно журналюги часто видумують якусь чуш, не
2154 дня назад
Хочу додати декілька слів про вартість книги. Ми з Валерієм ще півтора роки тому заказали у Джеффа Пелкмана його нову книгу "Beatles Complete Songbook". Це не збірка текстів пісень! Джефф ск
2154 дня назад
Актор сер Патрик Стюарт розповідає, що його знайомство з Полом Маккартні розпочалося ще у 1964 (через Джейн Ашер), коли Пол нібито дав йому поїздити на свойому "Астон-Мартіні".
2155 дней назад
Господи! Ну звідки вони таке беруть?

5 листопада 2020

2155 дней назад
Так, звичайно, с. 1, але відео було значно коротшим
2155 дней назад
Нашо він поїхав до Лондона? Ось чому журналістам треба дописувати від себе якусь маячню?
2155 дней назад
Про таке вже було?
Сторінки: Перша 195 196 197 198 199 200 Остання