Останні повідомлення на форумі (9819)
10 листопада 2020
2150 дней назад
Ось іще жарт про видання альбому: циліндр Едісона
9 листопада 2020
2151 день назад
Здається, перший детальний огляд альбому https://music.avclub.com/with-mccartney-iii-paul-mccartney-offers-lessons-from-1845613195?utm_campaign=TheAVClub&utm_content=1604941489&utm_medium=Soci
2151 день назад
Американська компанія Stars North готує документальний фільм під назвою Pre Fab! про групу Quarrymen, в якому знялися Колін Хантон, Род Девіс, Лен Гаррі, Чес Ньюбі, з якими дехто з нас мав нагоду позн
8 листопада 2020
2152 дня назад
Вад
добавляет сообщение в теме THE BEATLES SOLO: The Ultimate Guide to U.K. LP pressing variations 1968-2000:
Мейли багатьох з вас я маю, але прошу у приватному повідомлені ще раз мені нагадати діючи. Я надішлю вам листа, в якому буде надано номер моєї банківської картки. Що стосується другої книги Дениса -
2153 дня назад
Вад
добавляет сообщение в теме THE BEATLES SOLO: The Ultimate Guide to U.K. LP pressing variations 1968-2000:
А тепер давайте, як казали в старому радянському мультику, порахуємо себе. Бо я хвилююсь, що можуть знову перекрити кордони і невідомо як буде працювати пошта. Треба до наступних вихідник вирішити усі
7 листопада 2020
2153 дня назад
Вад
Додаткова інформація, але нічого нового http://vinylology.ru/edition/vinylology-the-beatles-solo/
2153 дня назад
Меломани продовжують шуткувати над форматами нового альбому Пола та пишуть, що з нагоди 78-річчя виконавця, альбом також буде видано і на шелакових платівках на 78 обертів.
6 листопада 2020
2154 дня назад
Игорь
Так, я підписуюсь
2154 дня назад
Напевно, не всі зрозуміють в чому справа. Кен Хенслі помер не в Лондоні, а в Іспанії, на своїй віллі у м. Агост, де проживав останні роки. А взагалі так, дійсно журналюги часто видумують якусь чуш, не
2154 дня назад
Вад
Хочу додати декілька слів про вартість книги. Ми з Валерієм ще півтора роки тому заказали у Джеффа Пелкмана його нову книгу "Beatles Complete Songbook". Це не збірка текстів пісень! Джефф ск
2154 дня назад
Актор сер Патрик Стюарт розповідає, що його знайомство з Полом Маккартні розпочалося ще у 1964 (через Джейн Ашер), коли Пол нібито дав йому поїздити на свойому "Астон-Мартіні".
2155 дней назад
Господи! Ну звідки вони таке беруть?
5 листопада 2020
2155 дней назад
Игорь
добавляет сообщение в теме Участие битлов в проектах других музыкантов / The Beatles and solo collaborations:
Так, звичайно, с. 1, але відео було значно коротшим
2155 дней назад
Нашо він поїхав до Лондона? Ось чому журналістам треба дописувати від себе якусь маячню?
2155 дней назад
Віталій
добавляет сообщение в теме Участие битлов в проектах других музыкантов / The Beatles and solo collaborations:
Про таке вже було?