Останні повідомлення на форумі (9819)
5 листопада 2020
2155 дней назад
Ну з касетою то напевно не жарти, вийшов і на ній. Але ж чи зараз багато хто купляє касети?
4 листопада 2020
2157 дней назад
3 листопада 2020
2157 дней назад
Та що там 30 років! Якщо брати до уваги тільки видання, що стосуються Beatles та учасників групи, такого не було ніколи. Пам’ятаю, як нас у молодості шокувало видання In through the out door Цепелінів
2 листопада 2020
2158 дней назад
Як бачимо, цього разу ми з вами вперше стикаємося з таким загадковим релізом. Мало того, що у кольорових релізах досі неможливо розібратися, так ще нічого не зрозуміло і з стандартним випуском на чорн
30 жовтня 2020
2161 день назад
У Великий Британії вже від вчора надійшла у продаж книга "John & Yoko/Plastic Ono Band". У інших країнах її продаж розпочнеться трошки пізніше. https://www.amazon.co.uk/John-Yoko-Plastic
2162 дня назад
Вад:Так виходить значно дешевше (майже в 2 рази) ніж слати напряму до України, яка не вважається територією ЄС. Французи від ціни ще відняли VAT (як відправка не в ЄС країну), так що платівка вийшла
29 жовтня 2020
2162 дня назад
Игорь
добавляет сообщение в теме Участие битлов в проектах других музыкантов / The Beatles and solo collaborations:
2 лютого 1971 р. в студії на Еббі Роуд Джордж Гаррісон прийняв участь у запису пісень для альбому тодішньої дружини Філа Спектора Ронні, бувшої вокалістки жіночого гурту The Ronettes. В запису приймал
2162 дня назад
fcliverpool:Вад, перевір, якщо я не помиляюся, у Fnak ціна на синій нижче, ніж в HMV (це якщо синій ти там замовляв) Я вже зробив замовлення у британському HMV з доставкою в офіс Нової Пошти у Єленя-
2162 дня назад
Игорь
добавляет сообщение в теме Участие битлов в проектах других музыкантов / The Beatles and solo collaborations:
Уточнення: у пісні America гурту Rory Storm & the Hurricanes Рінго не грає на ударних, а співає бек-вокал і хлопає в долоні. Він прийняв участь у запису 30 вересня 1964, коли звісно вже не був бар
28 жовтня 2020
2163 дня назад
Та нічё, а то подумав, щось пропустив
2163 дня назад
Игорь:Саша, а що за максі-сингл? Минулого року на RSDay був 7-дюймовий пикче-диск Ой ... Перепрошую. Це я автоматично написав, замріявся ) Звичайно, це 7" pictures single. Нижче, в тому ж повідо
2163 дня назад
А мені особисто найбільше сподобався зелений від Target, ну може тому що розворот унікальний, але він давно sold out. Цікаво що його немає і на eBay, усі варіанти, всі кольори є крім нього. Надіюся, щ
2163 дня назад
Саша, а що за максі-сингл? Минулого року на RSDay був 7-дюймовий пикче-диск. Скинь посилання, please