Главная → Форум → Останні повідомлення на форумі

Останні повідомлення на форумі (9819)

17 листопада 2020

2143 дня назад
Игорь добавляет сообщение в теме McCartney III:
Не помітив спочатку, для кожного кольору буде інший ексклюзивний бонус трек, тобто 4 різні, і це вочевидь будуть не нові пісні, а демо-версії альбомних пісень.
2143 дня назад
Хто журився, що видань на CD замало порівняно з вінілом, для тих радісна новина. Маркетологи Маккартні придумали нову фішку – ексклюзивні компакт-диски, на обкладинках яких будуть відповідно білий, че
2143 дня назад
Вад добавляет сообщение в теме McCartney III:
Так, то мені надіслало німецьке відділення uDiscover, а на офіційному сайті дешевше https://shop.paulmccartney.com/collections/mccartney-iii-yellow-box-sets
2143 дня назад
fcliverpool добавляет сообщение в теме McCartney III:
А я, як не дивно, замовив ) Справа в тому, що звичайний СD я все-одно не замовляв, з метою почекати і замовити розширене видання, яке напевно пізніше буде. І не одне ) Так ось, вважаю, що це, в деякій
2143 дня назад
Ви готові? Ось і з’ясувалося де ж інші пісні. Чудовий маркетинговий хід! Подробиці за посиланням https://store.udiscover-music.de/p50-a157223/paul-mccartney/
2143 дня назад
2143 дня назад
Відомій американській співачці Пеґґі Лі (народжена Норма Делоріс Еґстрьом у родині американців скандинавського походження) Пол Маккартні не міг запропонувати якусь посередню пісню. Let’s Love була под
2143 дня назад
Игорь добавляет сообщение в теме Наш календар:
Рівно 40 років альбому Double Fantasy, останньому прижиттєвому альбому Джона. Шкода, що не видано ніякого ювілейного видання, варто було би хоч зробити ремікс у форматі 5.1!
2143 дня назад
Користувач MychailVishinsky не може нічого запостити на форумі та відправив мені повідомлення стосовно цього. Але це не в моїй компетенціі, нічим не можу йому допомогти. Запропонував звернутись до Адм

16 листопада 2020

2144 дня назад
На форумі Гофмана дехто підняв бучу, чому це Пол записував альбом під час карантину, адже наражав на небезпеку аж двох звукоінженерів, як це так він працював, а нам не дозволяли. А дехто на повному се

15 листопада 2020

2145 дней назад
Внутрішні розвороти обкладинки (варіанти чорного і червоного вінілу)

12 листопада 2020

2149 дней назад
З дня розташування інформації у Новинах та відкриття цієї теми пройшов майже тиждень. А якщо врахувати і те, що обговорювати придбання даної книги ми почали ще 23 жовтня, то пройшло вже рівно 20 діб.

11 листопада 2020

2149 дней назад
Игорь заздалегідь виклав майже вірний трек-лист альбому. Повний список треків Маккартні III став доступним публіці вчора завдяки Amazon. Про це не повинно було бути оголошено до наступного тижня, але
2150 дней назад
Вже середа – екватор тижня. Чекаємо ще 1-2 доби і, якщо ніхто більше не долучається до нас, то починаємо переводити кошти за 5 примірників. Додатково усім будуть надіслані повідомлення на електрону п
2150 дней назад
fcliverpool добавляет сообщение в теме McCartney III:
Вад:Меломани продовжують шуткувати над форматами нового альбому Пола Це і насправді цікава ідея! Бажаючі завжди знайдуться! )
Сторінки: Перша 194 195 196 197 198 199 Остання