Останні повідомлення на форумі (9819)
17 листопада 2020
2143 дня назад
Не помітив спочатку, для кожного кольору буде інший ексклюзивний бонус трек, тобто 4 різні, і це вочевидь будуть не нові пісні, а демо-версії альбомних пісень.
2143 дня назад
Хто журився, що видань на CD замало порівняно з вінілом, для тих радісна новина. Маркетологи Маккартні придумали нову фішку – ексклюзивні компакт-диски, на обкладинках яких будуть відповідно білий, че
2143 дня назад
Так, то мені надіслало німецьке відділення uDiscover, а на офіційному сайті дешевше https://shop.paulmccartney.com/collections/mccartney-iii-yellow-box-sets
2143 дня назад
А я, як не дивно, замовив ) Справа в тому, що звичайний СD я все-одно не замовляв, з метою почекати і замовити розширене видання, яке напевно пізніше буде. І не одне ) Так ось, вважаю, що це, в деякій
2143 дня назад
Ви готові? Ось і з’ясувалося де ж інші пісні. Чудовий маркетинговий хід! Подробиці за посиланням https://store.udiscover-music.de/p50-a157223/paul-mccartney/
2143 дня назад
Игорь
добавляет сообщение в теме Участие битлов в проектах других музыкантов / The Beatles and solo collaborations:
Відомій американській співачці Пеґґі Лі (народжена Норма Делоріс Еґстрьом у родині американців скандинавського походження) Пол Маккартні не міг запропонувати якусь посередню пісню. Let’s Love була под
2143 дня назад
Рівно 40 років альбому Double Fantasy, останньому прижиттєвому альбому Джона. Шкода, що не видано ніякого ювілейного видання, варто було би хоч зробити ремікс у форматі 5.1!
2143 дня назад
Користувач MychailVishinsky не може нічого запостити на форумі та відправив мені повідомлення стосовно цього. Але це не в моїй компетенціі, нічим не можу йому допомогти. Запропонував звернутись до Адм
16 листопада 2020
2144 дня назад
На форумі Гофмана дехто підняв бучу, чому це Пол записував альбом під час карантину, адже наражав на небезпеку аж двох звукоінженерів, як це так він працював, а нам не дозволяли. А дехто на повному се
15 листопада 2020
2145 дней назад
Внутрішні розвороти обкладинки (варіанти чорного і червоного вінілу)
12 листопада 2020
2149 дней назад
Вад
добавляет сообщение в теме THE BEATLES SOLO: The Ultimate Guide to U.K. LP pressing variations 1968-2000:
З дня розташування інформації у Новинах та відкриття цієї теми пройшов майже тиждень. А якщо врахувати і те, що обговорювати придбання даної книги ми почали ще 23 жовтня, то пройшло вже рівно 20 діб.
11 листопада 2020
2149 дней назад
Игорь заздалегідь виклав майже вірний трек-лист альбому. Повний список треків Маккартні III став доступним публіці вчора завдяки Amazon. Про це не повинно було бути оголошено до наступного тижня, але
2150 дней назад
Вад
добавляет сообщение в теме THE BEATLES SOLO: The Ultimate Guide to U.K. LP pressing variations 1968-2000:
Вже середа – екватор тижня. Чекаємо ще 1-2 доби і, якщо ніхто більше не долучається до нас, то починаємо переводити кошти за 5 примірників. Додатково усім будуть надіслані повідомлення на електрону п
2150 дней назад
Вад:Меломани продовжують шуткувати над форматами нового альбому Пола Це і насправді цікава ідея! Бажаючі завжди знайдуться! )