Главная → Форум → Останні повідомлення на форумі

Останні повідомлення на форумі (9819)

23 жовтня 2020

2168 дней назад
Да, мне тоже пришло сообщение об этом каталоге. Но это уже была бы попытка объять необъятное, поэтому я интересуюсь больше нашей битловской "нишей". Но видно, что справочник очень сильный. А
2168 дней назад
Вижу, что сейчас поднялся сильный ажиотаж вокруг альбома "McCartney III", который поглотил все остальные темы Форума. Но всё же ещё раз напомню про новую книгу Шабиса. В своём письме-рассылк

22 жовтня 2020

2169 дней назад
Игорь добавляет сообщение в теме McCartney III:
До речі, жовтий вініл з чорними колами було зроблено переплавкою 33 старих платівок McCartney (1970) та McCartney II (1980).
2169 дней назад
Розглянувши представлені вище картинки, можна помітити що з 4 внутрішніх розворотів два майже однакові, тільки ліва і права сторони поміняні місцями. Таким чином різних розворотів лише 3, ну це й не д
2169 дней назад
fcliverpool добавляет сообщение в теме McCartney III:
Вад:Здуріти можна... як їх усіх зібрати? Це ж неможливо! Та це просто якийсь жах для колекціонерів! ))) Я всі ці ексклюзиви пропустив. 333 Edition - не встиг, а над рештою занадто довго думав. Будете
2169 дней назад
Думаю все-таки розвороти. Подивись на картинки: зліва альбома стоїть лицевою стороною до нас так, що трохи видно внутрішній розворот в його верхній правій частині, він точно такий як на зображенні спр
2169 дней назад
Вад добавляет сообщение в теме McCartney III:
Игорь, Так, саме цю світлину я і мав на увазі! Просто хтось вдало збільшив одну з промок. А може то не внутрішні розвороти різні у платівок, а постери, які до них докладаються? На цю версію мене нашт
2169 дней назад
2169 дней назад
Запрацював спеціальний сайт https://www.mccartneyiii.com/ але поки що на ньому перенаправлення на офіційний веб-ресурс музиканта.
2169 дней назад
Повинно бути 11 треків. Десь у FB було фото етикетки першої сторони платівки. Ще порахував, і здається там було 6 треків. Зараз спробую пошукати. У мережі список треків зустрічається. Але не повний. ‘
2169 дней назад
Зовсім подуріли люди А ще ніде не оприлюднили трек-лист альбому, невідомо точно навіть скільки треків на ньому. Цікаво скільки варіантів внутрішніх розворотів, 4 чи більше і як вони корелюються
2170 дней назад
Здуріти можна... як їх усіх зібрати? Це ж неможливо!
2170 дней назад
Здуріти можна. Тож берем усе!
2170 дней назад
А тепер придивіться до внутрішніх розворотів – вони РІЗНІ!
2170 дней назад
Отож крім звичайного чорного вінілу ($29.99) буде ціла палітра кольорового, здається усі ексклюзивні: • Жовтий з чорними вкрапленнями від Third Man Records (всього 333 екз, $60), цей вже не купите, хі
Сторінки: Перша 198 199 200 201 202 203 Остання