Останні повідомлення на форумі (9819)
23 жовтня 2020
2168 дней назад
Да, мне тоже пришло сообщение об этом каталоге. Но это уже была бы попытка объять необъятное, поэтому я интересуюсь больше нашей битловской "нишей". Но видно, что справочник очень сильный. А
2168 дней назад
Вижу, что сейчас поднялся сильный ажиотаж вокруг альбома "McCartney III", который поглотил все остальные темы Форума. Но всё же ещё раз напомню про новую книгу Шабиса. В своём письме-рассылк
22 жовтня 2020
2169 дней назад
До речі, жовтий вініл з чорними колами було зроблено переплавкою 33 старих платівок McCartney (1970) та McCartney II (1980).
2169 дней назад
Розглянувши представлені вище картинки, можна помітити що з 4 внутрішніх розворотів два майже однакові, тільки ліва і права сторони поміняні місцями. Таким чином різних розворотів лише 3, ну це й не д
2169 дней назад
Вад:Здуріти можна... як їх усіх зібрати? Це ж неможливо! Та це просто якийсь жах для колекціонерів! ))) Я всі ці ексклюзиви пропустив. 333 Edition - не встиг, а над рештою занадто довго думав. Будете
2169 дней назад
Думаю все-таки розвороти. Подивись на картинки: зліва альбома стоїть лицевою стороною до нас так, що трохи видно внутрішній розворот в його верхній правій частині, він точно такий як на зображенні спр
2169 дней назад
Игорь, Так, саме цю світлину я і мав на увазі! Просто хтось вдало збільшив одну з промок. А може то не внутрішні розвороти різні у платівок, а постери, які до них докладаються? На цю версію мене нашт
2169 дней назад
Запрацював спеціальний сайт https://www.mccartneyiii.com/ але поки що на ньому перенаправлення на офіційний веб-ресурс музиканта.
2169 дней назад
Повинно бути 11 треків. Десь у FB було фото етикетки першої сторони платівки. Ще порахував, і здається там було 6 треків. Зараз спробую пошукати. У мережі список треків зустрічається. Але не повний. ‘
2169 дней назад
Зовсім подуріли люди А ще ніде не оприлюднили трек-лист альбому, невідомо точно навіть скільки треків на ньому. Цікаво скільки варіантів внутрішніх розворотів, 4 чи більше і як вони корелюються
2170 дней назад
Здуріти можна... як їх усіх зібрати? Це ж неможливо!
2170 дней назад
А тепер придивіться до внутрішніх розворотів – вони РІЗНІ!
2170 дней назад
Отож крім звичайного чорного вінілу ($29.99) буде ціла палітра кольорового, здається усі ексклюзивні: • Жовтий з чорними вкрапленнями від Third Man Records (всього 333 екз, $60), цей вже не купите, хі