Останні повідомлення на форумі (9819)
9 лютого 2021
2058 дней назад
fcliverpool: Нічого собі каталог! Справжня книга! Так, чималенька. 536 сторінок. https://www.amazon.co.jp/DOUBLE-FANTASY-John-Yoko/dp/4908356181/ref=sr_1_2?__mk_ja_JP=%E3%82%AB%E3%82%BF%E3%82%AB%E3%
2058 дней назад
9 лютого 1964. Великий день в історії Бітлз. В цей день був записаний перший виступ в шоу Еда Саллівана.
2058 дней назад
А ось знайшов згадку про цю індикацію дат і в довіднику Спайзера, Деніелса, с. 375: хоча деякі джерела стверджують що обидва EP з А Нагd Day’s Night вийшли одночасно (довідник All together now, якому
2059 дней назад
Я відразу ж після перегляду даної статті у довіднику Шабеса кинувся звіряти Британські Wings : співпадають виробничі коди с датою виходу і Wings Geatest - 7811(листопад 1978) та Back To The Egg -7906(
2059 дней назад
Нічого собі каталог! Справжня книга!
2059 дней назад
Дійсно, Спайзер не приділяє увагу цим датам, бо, як я помітив, лише 2 бітлівських альбоми 60-х років мали ці позначки. Але Шабес у своєму довіднику "Британский винил, том 1, LP 1960-1990" ду
2059 дней назад
Цікаво, ніколи не підозрював що на обкладинках бітлівських платівок можуть бути дати їх виходу з зазначенням місяця! А чи 6509 – це дата що вказує вересень 1965 чи просто якийсь друкарський номер? Адж
2059 дней назад
А ось, здається, каталог тієї самої виставки.
2059 дней назад
Навіть і не знаю, як прокоментувати дату, яка стоїть на зворотній стороні обкладинки. В мене така ж сама цифра. Лише можу припустити те, що випуск планувався на вересень. Обкладинки зазвичай замовля
8 лютого 2021
2060 дней назад
Вад:Что касается оформления данного издания и определения самого первого пресса, то с альбомом "Help" такая же ситуация, как и с "A Hard day’s Night", то есть, по матричным номерам
6 лютого 2021
2062 дня назад
Вад
добавляет сообщение в теме Старая и новая бытовая аппаратура, аксессуары винильщика, полезная информация.:
Диво. Ну, мабуть таки справа була в програвачі.
2062 дня назад
Сергей
добавляет сообщение в теме Старая и новая бытовая аппаратура, аксессуары винильщика, полезная информация.:
Вад:поміняти місцями виходи на колонки. Тоді можна буде виявити, що звук пропадає завдяки підсилювачу, чи справа в одній з колонок Поміняв місцями,але все одно звук пропадав. А як тільки на днях замін
2062 дня назад
Диски мексиканськi! (на пакувальному пакетику є напис: DISC MADE IN MEXICO) Більше Мексика ніде не згадується
2062 дня назад
Відкрив поки тільки два: чорний ("слонова кістка") і синій. Фото в буклеті і розворот всередині конверта однакові. Але буклети все-таки спеціальні для кожного виду. Є дві відмінності: на бук
5 лютого 2021
2062 дня назад
Класно, поздоровляю! Цікаво, а буклети такі ж як у чорного (ну за винятком згадок про бонуси, звичайно), тобто ті ж 4 фотки всередині чи інакші?