Останні повідомлення на форумі (9819)
15 лютого 2021
2053 дня назад
А ще зверни увагу, що на Discogs про чорного американця немає детальної інформації, лише фото лицевої обкладинки (неякісне) і лейбла сторони А, а головне немає на продаж жодного (!!) екз. Так само і н
14 лютого 2021
2054 дня назад
Таке питання я собі задавав давно, правильної відповіді не знаю. Але скоріше за все у США масово завозилися європейські примірники, вироблені в Німеччині, так само як жовтий, помаранчовий, фіолетовий
2054 дня назад
А в мене щойно зародилося питання на яке не маю точної відповіді. - Відомо про європейське видання на чорному вінілі, яке має 3 смужки на синьому ребрі. - Також відомо про американське видання лише у
13 лютого 2021
2054 дня назад
Гарна ідея з трьома крапками на ребрі! Потрібно було так зробити на всіх виданнях. Три смужки там досить погано видно, вони тоненькі, а точки, на відміну від смужок, можна зробити великими і вони відр
2054 дня назад
Цікаве зауваження від відомого колекціонера з Мехіко Miguel Carrera. До речі, про це саме мені раніше розповідав Ігор. Але зараз з’явились фото від Мігеля і я вирішив додати на Форум і цю інформацію.
2055 дней назад
Продовжуючи тему маршрутних книжок, пропоную книжки Світового турне Пола в 1989-90 р які складалися з 5 частин.
12 лютого 2021
2055 дней назад
На одному з форумів, під час обговорення останнього купленого CD "London Town" було досить вірно зазначено: останнім часом що голандські ремастера, що оригінали цих дисків потрапили в список
11 лютого 2021
2057 дней назад
Сергей:І в мене виникло питання да Вада,Игоря і взагалі до всіх, хто ще в ті роки виходу платівок мав справжні оригінали: чи була тоді інформація про вищезгадане явище особливості продукції заводу РУЕ
10 лютого 2021
2058 дней назад
Нажаль я в себе не знайшов його. Мабуть віддав, коли переходив на серію 1993 року. Навіть не можу нічого пригадати, але точно мав якийсь його варіант. А ось пірата на блакитному фоні пам'ятаю. Дійсно
2058 дней назад
На жаль, тоді взагалі ми не мали доступу ні до якої інформації. Та й альбом цей пройшов повз мене. Тільки лише пригадую "Легенду короля Арктура" і то, на скільки пам'ятаю, платівка була в м
2058 дней назад
Так, пам'ятаю цей казус з альбомом Джона.
2058 дней назад
На жаль, інформацію ніхто більше не додав. Запитаю ще про одне перше видання на CD "Back To The Egg": він в мене не так давно але шукав його довго. В мене ще з 1997 року був лише "
2058 дней назад
З момента отримання книги практично щодня її вивчаю і постійно знахожу для себе багато цікавого. Вирішив звірити своє Британське видання 1973 року Rick Wakeman "Six Wives of Henry VIII":на о
2058 дней назад
Вад:Лише можу припустити те, що випуск планувався на вересень. Обкладинки зазвичай замовляють заздалегідь в дуже великий кількості, бо така виробнича специфіка друкарень. Але мабуть сувора конкуренція