Останні повідомлення на форумі (9819)
5 лютого 2021
2062 дня назад
Вчора нарешті і CD прийшли, Delux Edition. Комплект виглядає красиво, але трохи не допрацювали саму ідею. Якщо вже це лімітоване видання з однієї додаткової піснею, то потрібно було перший диск робити
2063 дня назад
Не тільки в тебе така ситуація, на форумах жаліються деякі мешканці США що їх передзамовлення до сих пір не дійшло, в когось пропала посилка, декому скасували замовлення. Я купував жовтий вініл у фірм
2063 дня назад
А американські жовтий і фіолетовий я отримав 15 січня. І то, значний час відняла саме внутрішня пошта США. Американський склад Нової Пошти отримав посилки 7 січня. Наша Нова Пошта працює спритніше аме
2063 дня назад
Вад:Світлина з Мережі. Тут бракує лише рожевого вінілу та жовто-чорного
2063 дня назад
Вад:Якщо все з відправленнями пройде нормально, то буду мати усі європейські видання Все так заплутано ... Німецький Universal надіслав мені помаранчевий вініл зроблений в Німеччині але для Америки.
2063 дня назад
Перформанс вдався! vox:Під час виступу Пола в місті Нагойя в 2018 р. організатори концерту влаштували такий собі флешмоб І, треба сказати, перформанс вдався! Вражає!
2063 дня назад
Так, Ігор вірно підмітив, що ми мали нагоду бачити цю виставку в Ліверпулі. Вона демонструвалася там у музеї міста цілий рік з весни 2018-го до весни 2019-го. Але виставка у Токіо значно ширше. Я тут
2063 дня назад
Обов’язково виставлю, але трошки пізніше, бо повинен отримати ще 2 диска. Хочу з усіма ними запакованими сфотографуватися, а потім почну по черзі розпаковувати та сканувати. Якщо все з відправленнями
4 лютого 2021
2064 дня назад
Під час виступу Пола в місті Нагойя в 2018 р. організатори концерту влаштували такий собі флешмоб. Кожен з глядачів на своєму стільці мав такий листок з інструкцією білого або червоного кольору.
2064 дня назад
Вірне розміщення стенда фото з окулярами та пояснення до нього.
3 лютого 2021
2064 дня назад
Так,японською мовою. Ще один експонат про випадок с запальничкою Джона в Каруїзаві (Японія)- до речі,дуже цікава історія від Йоко. Моя сестра не один раз була в Каруїзаві: саме цікаве те, що практично
2064 дня назад
Сергей:Ілюстрації Джона для оволодіння Японією. напевно оволодіння японською мовою?
2064 дня назад
Якщо є ще фотки - викладуйте. Дуже цікаво! Дяка.
2064 дня назад
♫ Bee Gees ♥ Please Please Me ♫