Останні повідомлення на форумі (9819)
3 лютого 2021
2065 дней назад
Vadim:адже коштувала ця "іграшка" не дешево – майже 46 доларів з урахуванням доставки. Але таки психанув та підтвердив замовлення. Та згодом зрозумів, що не прогадав. Подравляю, Вадик! Но не
2065 дней назад
Amy Winehouse - All My Loving (The Beatles) Best Quality [Remastered] Мені, чесно кажучи, якось на зайшло.
2 лютого 2021
2066 дней назад
А я дуже шкодую, що не замовив ні одного видання ...
1 лютого 2021
2066 дней назад
Пройшло лише 45 діб як платівка вислана з США нарешті добралася України (отримав сьогодні). Треба було швидко приймати дуже важке рішення, адже коштувала ця "іграшка" не дешево – майже 46
31 січня 2021
2068 дней назад
Так закінчилася епопея Get Back sessions. Та вже би закінчили в цьому році епопею з перевиданням: новий фільм, ювілейний випуск дисків!
30 січня 2021
2069 дней назад
Мабуть, що 100 різних пісень. Бачу ще Blackbird (with a broken wing), Fool On the Hill, Yellow Submarine, Lucy In the Sky, Hey Bulldog, Glss Onion (праворуч внизу) Ehen I'm 64. Let it Be (mother Mar
2069 дней назад
Поспіхом зняв, даруйте, якщо якість не дуже
2069 дней назад
1969 Знаменитий концерт на даху Saville Row 3 Може цього року нарешті вийде офіційно повністю
2069 дней назад
Ну відразу кидається в очі Walrus, Lovely Rita, Bathroom window, Mr Kite, Octopus, Long and winding road, Helter skelter, Day in the life (“I read the news”). Але 100 пісень - то дійсно треба напружит
29 січня 2021
2070 дней назад
Ще одна загадка. Автори пишуть, що тут аж 100 пісень Бітлз зашифровано. Хто що бачить?
28 січня 2021
2071 день назад
28 січня, Лондон, студія Apple. Праця над проєктом Get Back триває.
2071 день назад
Игорь:Рінго засвітився і в пісні Стіва Лукатера Run to Me, яка увійде в його новий альбом на початку наступного року. Альбом вже на виході. Ось, як його придставляє компанія-видавник: Steve Lukather
2071 день назад
Був в мене цей концерт на LD у NTSC тільки з записом одного концерту від 30 червня (бітли у темних костюмах). Зображення хоч і кольорове, але "замилено". Картинка нібито "пливе". Н