Відкрив поки тільки два: чорний ("слонова кістка") і синій. Фото в буклеті і розворот всередині конверта однакові. Але буклети все-таки спеціальні для кожного виду. Є дві відмінності: на буклеті, як i на конвертi чорного варіанту ("слонова кістка") - кубик має колір слонової кістки і в текстах пісень в кінці надруковано назву бонусу The Kiss of Venus (Phone Demo).
А на буклеті синього варіанту - кубик синього кольору і в кінці текстів пісень назва бонусу Slidin' (Dusseldorf Jam).
Таким чином можна сказати, що буклети хоч і незначні, але відмінності мають. Адже могли обмежитися тільки різними конвертами.
Здивувало ось ще що: внутрішня частина конверта (куди вкладаються диск і буклет) в синьому варіанті синя, а в чорному варіанті - кольору слонової кістки. Дрібниця, але приємна. От би і на вінілі зробили щось подібне.
В жовтому і червоному варіантах думаю відмінності відповідні.
McCartney III
Обговорюємо все, що стосується цього альбому
#161 - 6 февраля 2021, суббота
|
|
Модератор
Одесса
4 дня назад
|
+2
Редактировалось: 3 раза (Последний: 6 февраля 2021 в 03:40)
|
#162 - 6 февраля 2021, суббота
|
|
Модератор
Одесса
4 дня назад
|
+2
|
#163 - 13 февраля 2021, суббота
|
|
Модератор
Киев
5 часов назад
|
+2
Цікаве зауваження від відомого колекціонера з Мехіко Miguel Carrera. До речі, про це саме мені раніше розповідав Ігор. Але зараз з’явились фото від Мігеля і я вирішив додати на Форум і цю інформацію. Ось що Мігель пише:
Ось мої копії двох видань ЧОРНОГО вінілу, які можна було б визнати найменш цікавими, однак вже існує ОБМЕЖЕНЕ видання виключно для Сполучених Штатів відпресоване заводом Third Man Records лише кількістю у 3000 одиниць. Різницею є те, що ребро біле, а не синє, як звичайна версія по всьому світі, а також на ребрі міститься 3 крапки замість 3 смужок. Їх також можна розрізнити за каталожними номерами на стікері та ребрі. Він став дуже популярним предметом і майже не залишився непоміченим. ![]() ![]() ![]() ![]() Save vinyl!
|
#164 - 13 февраля 2021, суббота
|
|
Модератор
Одесса
4 дня назад
|
+1
Гарна ідея з трьома крапками на ребрі! Потрібно було так зробити на всіх виданнях. Три смужки там досить погано видно, вони тоненькі, а точки, на відміну від смужок, можна зробити великими і вони відразу кидаються в очі.
Редактировалось: 1 раз (Последний: 13 февраля 2021 в 23:55)
|
#165 - 14 февраля 2021, воскресенье
|
|
Модератор
Львов
4 часа назад
|
+2
|
#166 - 14 февраля 2021, воскресенье
|
|
Модератор
Киев
5 часов назад
|
+1
А в мене щойно зародилося питання на яке не маю точної відповіді.
- Відомо про європейське видання на чорному вінілі, яке має 3 смужки на синьому ребрі. - Також відомо про американське видання лише у 3000 примірників з 3 точками на білому ребрі. Але для США цифра 3000 занадто мала. Та ось питання: В США додатково ввозилися європейські диски, чи вони в себе ще друкували такі ж самі примірники за європейським зразком? Якщо було саме так, що додруковували, то існує 3 варіації чорного вінілу. А якщо ввозили примірники виготовлені в Європі, то існує лише 2 варіації. Save vinyl!
|
#167 - 14 февраля 2021, воскресенье
|
|
Модератор
Львов
4 часа назад
|
+1
Таке питання я собі задавав давно, правильної відповіді не знаю. Але скоріше за все у США масово завозилися європейські примірники, вироблені в Німеччині, так само як жовтий, помаранчовий, фіолетовий вініл. А взагалі дуже дивна ситуація, дуже дивно, що питання обкладинки з білим торцем і 3-ма точками не виникало, хоча б на форумах чи аукціонах типу eBay, з перших днів після виходу альбому. Між іншим, я собі з самого початку замовив чорний вініл на американському амазоні, а потім відмовився на користь кольорового, про що тепер дуже шкодую. Хоча не факт, що отримав би саме американський примірник з 3 точками, адже багато хто з мешканців США, зробивших передзамовлення, отримали європейський чорний вініл з синім торцем обкладинки.
|
#168 - 15 февраля 2021, понедельник
|
|
Модератор
Львов
4 часа назад
|
0
А ще зверни увагу, що на Discogs про чорного американця немає детальної інформації, лише фото лицевої обкладинки (неякісне) і лейбла сторони А, а головне немає на продаж жодного (!!) екз. Так само і на еBay!
|
#169 - 15 февраля 2021, понедельник
|
|
Модератор
Львов
4 часа назад
|
+1
Офіційний трейлер. Але чого?
|
#170 - 22 февраля 2021, понедельник
|
|
Посетитель
Ровно
1 час назад
|
+1
Вад: Наведу недавній приклад. Отримав на минулому тижні ось таку платівку. Красота… але платівка видавала неприємний хруст на набирала на себе усю пилюку. Вирішив віддати на мийку. Забрав через 2 дні і не впізнав її. Твердий мінт без якихось там мінусів! Ну, не випитував, як це людині вдалося таке з неї зробити. Секретів в нього від мене нема, але я і не випитував технологію тому що не зможу сам це повторити. ![]() Тому і раджу Сергію не поспішати з висновками. Спершу треба спробувати добре вимити диск. Трошки питанння не з даної гілки, але т.як. тут була інформація про платівку- то будь ласка задам до Вада питанння. Платівка лімітоване видання і чи правильно я розумію, саме тут розміщен номер мого примірника? Редактировалось: 3 раза (Последний: 22 февраля 2021 в 20:13)
|
#171 - 23 февраля 2021, вторник
|
|
Модератор
Киев
5 часов назад
|
0
Так, це індивідуальний номер даної платівки!
В мене номер майже поряд, але трошки пізніший. Сервіс Discogs сповіщає, що загальний наклад цього кольорового видання складає 1500 примірників. Гадаю, що цьому можна вірити. ![]() Мабуть ми встигнули його придбати вже наприкінці. Save vinyl!
|
#172 - 23 февраля 2021, вторник
|
|
Посетитель
Ровно
1 час назад
|
+1
Дякую за відповідь!
Я спочатку навіть і не звернув уваги(коли робив замовлення),що це лімітоване видання і досить нове -серпня 2020року ![]() Але знову дуже хотів кольорове видання спробувати ![]() Отримав я разом з даною платівкою і свій екземпляр на чорному вінілі McCartney III. Скоріше всього, фото моєї платівки нічого нового не додадуть:синє ребро та 3 смужки. Разворот- як і наведений вище. Редактировалось: 2 раза (Последний: 23 февраля 2021 в 23:22)
|
Быстрый ответ
У вас нет прав, чтобы писать на форуме.