Останні повідомлення на форумі (9819)
7 квітня 2021
2001 день назад
Диск 1987 року Marc Bolan And T. Rex “Zinc Alloy And The Hidden Riders Of Tomorrow Or A Creamed Cage In August”( Marc On Wax – RAP CD 505), зроблений у Франції : Made in France by PDO. Випущений в жов
2002 дня назад
Диск 1989 року T.Rex “Electic Warrior”( Flarenasch – 197712, Cube Records – 197712), зроблений у Франції : S.N.A. ; Tourouvre.
6 квітня 2021
2002 дня назад
Ще на початку того року викладав фото свого збірника The Lords з їх кращими композиціями 60-х та початку 70-х. Отримав їх платівку "Stormy" 1989 року. Враження від платівки дуже приємне,а ти
3 квітня 2021
2006 дней назад
Красиво виглядає платывка на червоному вінілі, але купити її не так і просто. Ціни починаються від 40 євро, а ще і знайти треба. Визначити запаковану заводом платівку на червоному вінілі можна тільк
1 квітня 2021
2008 дней назад
В 2021 році виповнюється 50-річчя з дня виходу багатьох значних альбомів:Master Of Reality-Black Sabbath, Led Zeppelin IV, Electric Warrior-T.Rex,Sticky Fingers -Rolling Stones, "Imagine" та
2008 дней назад
Мабуть первинна задумка повністю не втілилася в життя. Буває і таке, коли з дозуванням фарби перегинають, або, навпаки, економлять її. Також, при різному освітленні та при різних кутах до джерела світ
2008 дней назад
Вад:Хоч зробили би вже платівку жовтого кольору під обкладинку Питання про жовтий колір платівки RAM в мене вже виникало,а от якраз в даному випадку його і задам. Фото моєї платівки перевидання 2017 р
31 березня 2021
2008 дней назад
Скучили за новинками? Тоді ось вам… https://www.udiscovermusic.com/news/paul-and-linda-mccartneys-ram-for-50th-anniversary-half-speed-reissue/ Хоч зробили би вже платівку жовтого кольору під обкладинк
2008 дней назад
Александр Гринберг:2. А может все завезли из Англии и наклеили на конверт стикер? Не найдется ли такая этикетка в современных каталогах? Маю маленьке зауваження: у даному випадку етикетка має номер P
2009 дней назад
Александр Гринберг
добавляет сообщение в теме Цікаві лоти на аукціонах / Интересные лоты на аукционах:
Мои сомнения по Барбадосу: 1. Конверт естественно выглядит потрепанным, а винил через столько лет сияет всеми цветами радуги! Возможно винил заменен на английский и более "свежий"? Хотя там
2009 дней назад
Щось не дає мені спокою ця платівка з Барбадосу. Ну, не сама платівка, а її етикетка. Та і Грінберг на це також звернув увагу. Справа у тому, що платівки Барбадосу мали велике кільце від прес-форми, я
30 березня 2021
2009 дней назад
Щось я відстав від сучасних цін на екзотику і почав слабіше в них орієнтуватись. Вчорашній Південнокорейський Abbey Road було продано майже за 105 британських фунтів. А сьогодні було продано ще одну
29 березня 2021
2010 дней назад
Игорь
добавляет сообщение в теме Ювілейне перевидання альбому Plastic Ono Band – The Ultimate Collection:
Так, на амазоні $30, доставка в Україну #38. Але це на штатівському, в європейських відділках книга хоча й дорожче, на доставці можна значно зекономити.
2010 дней назад
Як відомо, існують 3 варіанти оформлення альбому Abbey Road, які мають трошки інший дизайн обкладинки ніж усім відомий стандартний реліз. Та ось щойно Олександр Грінберг прислав мені знайдену на аукці