Останні повідомлення на форумі (9819)
29 березня 2021
2010 дней назад
Віталій:28 березня 1965 р. Alpha Television Studios, Бірмінгем Бітлз беруть участь у телевізійній програмі "Thank Your Lucky Stars". Віталій:Самого запису передачі, нажаль, не зберіглося. Я
2010 дней назад
Сергей
добавляет сообщение в теме Ювілейне перевидання альбому Plastic Ono Band – The Ultimate Collection:
Подякував за фото. Теж захотілось таку книгу. Ближчим часом буду намагатися хоч дізнатись про її загальну ціну з доставкою.Доставка скоріше всього буде навіть більше вартості самої книги. В книзі ніби
2010 дней назад
Вад
добавляет сообщение в теме Ювілейне перевидання альбому Plastic Ono Band – The Ultimate Collection:
2010 дней назад
Вад
2010 дней назад
Вад
Після майже 3-х тижневої боротьби з Ковідом потрошки приходжу до тями. Ледве викарабкався. Бережіть себе та своїх рідних! Моя відсутність на Форумі не співпала з якимось значними подіями, їх просто не
2011 дней назад
29 березня 2012 р. Royal Albert Hall, Лондон Teenage Cancer Trust gig
28 березня 2021
2011 дней назад
28 березня 1965 р. Alpha Television Studios, Бірмінгем Бітлз беруть участь у телевізійній програмі "Thank Your Lucky Stars". Здаєтся, цей виступ Бітлз завершився не за сценарієм. Самого
2011 дней назад
Жадан + ДахаБраха. Грандіозно!
27 березня 2021
2012 дней назад
Новий відео-кліп У британських чартах вінілових альбомів Zoom In зайняв 11 місце, у списках кращих альбомів на фізичних носіях - 13 місце, а в чартах завантажених (скачаних) альбомів - № 30. Втім у To
25 березня 2021
2014 дней назад
2015 дней назад
Игорь
добавляет сообщение в теме Инструменты и оборудование, которые использовались в записях The Beatles:
У минулому році на аукціоні була продана рідкісна електрогітара Bartell серійний номер A132, яка раніше належала Джорджу Гаррісону. Ніколи я не чув про таку гітару, а сьогодні натрапив на інформацію п
2015 дней назад
24 березня 1964 р. Бітлз та інші селебрітіз на прем'єрі фільма "Елфі" (5 номінацій на "Оскар).
23 березня 2021
2016 дней назад
23 березня 1964 Брайан Епстейн і Бітлз зустрічаються із принцем Філіпом на церемонії вручення премії Carl-Alan Awards
2017 дней назад
22 березня 2021
2017 дней назад