Останні повідомлення на форумі (9819)
24 квітня 2021
1984 дня назад
littlebeatle
добавляет сообщение в теме Английские издания синглов, LP и EP альбомов Битлз на виниле.:
Здравствуйте, коллеги и друзья! Сегодня проскочило на Ебеях любопытное издание. По всем признакам - первый пресс, но вот с такой обложкой. Судя по цифрам на нижнем флипбеке - родной 65 год. Но где out
21 квітня 2021
1988 дней назад
Ось, якось так виглядає реліз "McCartney III Imagined" на вінілі. Тобто його відомі на сьогодні різновиди та цифровий контент
18 квітня 2021
1991 день назад
А ще, як на мене, непогано звучить Pretty Boys - пісня, оригінальна версія якої мені категорично не сподобалася. Це віднесено не до реміксів і каверів, а до дуетів, але оскільки це співробітництво з т
1991 день назад
Взагалі-то ідея непогана: осучаснити пісні зрілого музиканта, записані в приватних умовах, додавши звучання молодих, на сьогодні популярних виконавців, а от її втілення...Так, це переважно мешапи, а н
17 квітня 2021
1991 день назад
Нарешті прослухав "McCartney III Imagined". Ну, враження від цієї роботи в мене залишились якісь декадентські… У подальшому так можна буде робити кожні 3-4 місяця – видавати нові релізи під
1991 день назад
Ще два інтерв'ю, точніше розмови Пола з безпосередніми виконавцями на III Imagined
1991 день назад
Отримав сьогодні «чудову» звістку: вихід книги Beatles Get back, на яку я давно зробив передзамовлення, знову переноситься, з кінця серпня на 12 жовтня. Очевидно, буде перенесено і прем‘єру фільму, а
1992 дня назад
16 квітня 2021
1992 дня назад
(2021/04/15) In Isolation With Ed - Paul McCartney - EOB (Video)
1992 дня назад
1992 дня назад
Игорь
добавляет сообщение в теме Старая и новая бытовая аппаратура, аксессуары винильщика, полезная информация.:
Наверняка дело в усилке
1993 дня назад
Сергей
добавляет сообщение в теме Старая и новая бытовая аппаратура, аксессуары винильщика, полезная информация.:
Игорь: А що заважає протестувати через навушники? Якщо буде те ж саме, то колонки не винні! Спасибо Вам Игорь за ответ! Подключил к усилителю SONY F435 хорошие наушники SONY MDR-MA500 - звук справа т
15 квітня 2021
1993 дня назад
Дуже цікаво! Почав завантаження, дякую!
1993 дня назад
Слухаємо і поділимося враженнями https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=6041098