Главная → Форум → Останні повідомлення на форумі

Останні повідомлення на форумі (9819)

24 квітня 2021

1984 дня назад
Здравствуйте, коллеги и друзья! Сегодня проскочило на Ебеях любопытное издание. По всем признакам - первый пресс, но вот с такой обложкой. Судя по цифрам на нижнем флипбеке - родной 65 год. Но где out

21 квітня 2021

1988 дней назад
Вад добавляет сообщение в теме McCartney III:
Ось, якось так виглядає реліз "McCartney III Imagined" на вінілі. Тобто його відомі на сьогодні різновиди та цифровий контент

18 квітня 2021

1991 день назад
Игорь добавляет сообщение в теме McCartney III:
А ще, як на мене, непогано звучить Pretty Boys - пісня, оригінальна версія якої мені категорично не сподобалася. Це віднесено не до реміксів і каверів, а до дуетів, але оскільки це співробітництво з т
1991 день назад
Взагалі-то ідея непогана: осучаснити пісні зрілого музиканта, записані в приватних умовах, додавши звучання молодих, на сьогодні популярних виконавців, а от її втілення...Так, це переважно мешапи, а н

17 квітня 2021

1991 день назад
Нарешті прослухав "McCartney III Imagined". Ну, враження від цієї роботи в мене залишились якісь декадентські… У подальшому так можна буде робити кожні 3-4 місяця – видавати нові релізи під
1991 день назад
Ще два інтерв'ю, точніше розмови Пола з безпосередніми виконавцями на III Imagined
1991 день назад
Отримав сьогодні «чудову» звістку: вихід книги Beatles Get back, на яку я давно зробив передзамовлення, знову переноситься, з кінця серпня на 12 жовтня. Очевидно, буде перенесено і прем‘єру фільму, а
1992 дня назад
1992 дня назад
А ще одно

16 квітня 2021

1992 дня назад
(2021/04/15) In Isolation With Ed - Paul McCartney - EOB (Video)
1992 дня назад
Игорь добавляет сообщение в теме McCartney III
1992 дня назад
Наверняка дело в усилке
1993 дня назад
Игорь: А що заважає протестувати через навушники? Якщо буде те ж саме, то колонки не винні! Спасибо Вам Игорь за ответ! Подключил к усилителю SONY F435 хорошие наушники SONY MDR-MA500 - звук справа т

15 квітня 2021

1993 дня назад
Дуже цікаво! Почав завантаження, дякую!
1993 дня назад
Слухаємо і поділимося враженнями https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=6041098
Сторінки: Перша 162 163 164 165 166 167 Остання