McCartney III

Обговорюємо все, що стосується цього альбому
Модератор
Игорь
Медаль Модератор
Львов
10 часов назад
Модератор
Игорь
Медаль Модератор
Львов
10 часов назад
Модератор
Игорь
Медаль Модератор
Львов
10 часов назад
Слухаємо і поділимося враженнями
https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=6041098
Модератор
Вад
Медаль Грамота Почетный битломан
Киев
335 дней назад
Дуже цікаво! Почав завантаження, дякую!
Save vinyl!
Модератор
Игорь
Медаль Модератор
Львов
10 часов назад
Добавлено спустя 8 минут
Добавлено спустя 11 минутУсі visualizer video альбому McCartney III Imagined викладено. Можливо, дещо одноманітні, але краще ніж нічого
Модератор
Игорь
Медаль Модератор
Львов
10 часов назад
А ще одно
Модератор
Вад
Киев
335 дней назад
Нарешті прослухав "McCartney III Imagined". Ну, враження від цієї роботи в мене залишились якісь декадентські… У подальшому так можна буде робити кожні 3-4 місяця – видавати нові релізи під маркою McCartney. Нічого нового я не почув. Все, що увійшло до нової роботи, це мешап подібний роботі над бітлівським "Love". Навіть гірше, бо усі ноти "Love" були бітлівськими. А тут ми маємо якийсь каламбур.
Для себе зробив висновок, що купувати фізичні носії не буду. Залишу завантаження. Але, впевнено знаю, що і його не буду слухати.
Редагувалося: 1 раз (Останній: 19 квітня 2021 в 21:24)
Save vinyl!
Модератор
Игорь
Медаль Модератор
Львов
10 часов назад
Взагалі-то ідея непогана: осучаснити пісні зрілого музиканта, записані в приватних умовах, додавши звучання молодих, на сьогодні популярних виконавців, а от її втілення...Так, це переважно мешапи, а не ремікси, але так вже давно називають: можна поназаписувати що завгодно, лишивши мізерну частину якоїсь партіі, і називати це реміксом. Чи виконав цей альбом свою основну задачу - побачимо, але сумніваюся. Про кавер пісні, який викликав найбільше захоплення, а на переробку якої я покладав найбільше сподівань, я вже писав. А сподобалася мені хіба що When Winter Comes - незатійлива акустична пісенька перетворилася в потужний трек.
Модератор
Игорь
Медаль Модератор
Львов
10 часов назад
А ще, як на мене, непогано звучить Pretty Boys - пісня, оригінальна версія якої мені категорично не сподобалася. Це віднесено не до реміксів і каверів, а до дуетів, але оскільки це співробітництво з тріо Khruangbin, то скоріше квартет. Звичайно, пісня кардинально перероблена до невпізнаності.
Але що б не говори, а з липня альбом III Imagined стане невід‘ємною частиною дискографії Пола Маккартні
Модератор
Вад
Киев
335 дней назад
Ось, якось так виглядає реліз "McCartney III Imagined" на вінілі. Тобто його відомі на сьогодні різновиди

та цифровий контент

Save vinyl!
Модератор
Игорь
Медаль Модератор
Львов
10 часов назад
Новий відео-кліп вийшов учора на честь Міжнародного дня серфінга
Модератор
Игорь
Медаль Модератор
Львов
10 часов назад
Нове офіційне відео пісні, яка відкриває альбом III Imagined у переддень його виходу на фізичних носіях
А подивіться на 0:40 с. хто позаду
Редагувалося: 1 раз (Останній: 23 липня 2021 в 00:40)
Модератор
fcliverpool
Медаль Модератор
Одесса
75 дней назад
Ось це так! Тільки титри спочатку чого варті! Ну а далі ... Це ж треба таке придумати!
Тільки не заздрю я тому, якщо хтось це відео в перший раз подивиться перебуваючи в нетверезому стані, адже тоді можна вирішити, що напилися до крайності ))))
Модератор
Игорь
Медаль Модератор
Львов
10 часов назад
А дехто вже сьогодні отримав альбом
Добавлено спустя 11 минут
Модератор
Игорь
Медаль Модератор
Львов
10 часов назад
Ексклюзив фізичних носіїв
Не знаю, чому це назвали реміксом, адже зовсім інша мелодія та слова пісні, хоча в оригіналі це майже інструменталка. Тільки в самому кінці чути приспів, який співає Пол.
Чи подобається мені? Напевно ні, але треба визнати, пісня чіпляє і легко запам'ятовується
Модератор
fcliverpool
Медаль Модератор
Одесса
75 дней назад
Игорь:
Напевно ні, але треба визнати, пісня чіпляє і легко запам'ятовується

А ось ця вже не сподобалася. Розумію, що робота якісна, але це точно - не моє. Так, дійсно запам'ятовується, але запам'ятовувати її бажання немає зовсім. А хочеться ось що - запитати: "А причому тут Маккартні?"
Модератор
Игорь
Медаль Модератор
Львов
10 часов назад
Ну й для повного щастя не обійшлося без візуалізаційного відео-кліпа
Модератор
Віталій
Медаль
Харьков
1 день назад
Цікаво, я один чую тут голос Маккартні з першого ж рядка співу (You are the only one I live for)? scratch
Редагувалося: 2 раза (Останній: 31 липня 2021 в 18:53)
Модератор
Игорь
Медаль Модератор
Львов
10 часов назад
Мене ось що дивує: на вставці до альбому автором цієї композиції зазначено лише Маккартні, на відміну скажімо, від The Kiss of Venus, де репер, що вигадав кілька реперських віршів, у співавторах. Але ж це фактично нова пісня з новою мелодією і словами, тобто їх написав Пол, а не Ідрісса Акуна Ельба. Не пройшов дарма досвід співпраці з Каньє Уестом, навчився Пол писати й реп, хоча мене особисто це не дуже тішить.
Модератор
Игорь
Медаль Модератор
Львов
10 часов назад
Сьогодні опубліковано тижневі списки популярності американського журналу "Більборд". У загальних чартах альбомів McCartney III Imagined посів 19 місце. Але чарти вінілових альбомів він очолив

Так само він очолив чарти найкращих продаж альбомів, куди крім вінілу і компакт-дисків входить продаж завантаження альбомів. Причому, як загальний список

так і список нових, недавно виданих альбомів
|
Перейти на форум:
Сторінки: Перша 7 8 9 10 11 Остання
Швидка відповідь
У вас немає прав, щоб писати на форумі.