Останні повідомлення на форумі (9819)
28 липня 2021
1890 дней назад
Uber box це круто Будем насолоджуватись відео розпакування.
1890 дней назад
З'явилося відео розпакування Убер боксу Шкода, що Том заслоняв справа півекрану половину репортажу, поки розпакувували, аж поки Маззі Маслов не підказав. Але це перше відео. Більшу частину ящика (і в
27 липня 2021
1890 дней назад
Игорь:Напевно ні, але треба визнати, пісня чіпляє і легко запам'ятовується А ось ця вже не сподобалася. Розумію, що робота якісна, але це точно - не моє. Так, дійсно запам'ятовується, але запам'ят
1891 день назад
Поки що ніхто не завантажував. Мабуть Uber box вирішили надсилати заздалегідь.
26 липня 2021
1891 день назад
Ексклюзив фізичних носіїв Не знаю, чому це назвали реміксом, адже зовсім інша мелодія та слова пісні, хоча в оригіналі це майже інструменталка. Тільки в самому кінці чути приспів, який співає Пол. Чи
1891 день назад
26 липня 1964 р. Бітлз готуються до виступу в Opera House, Блекпул.
1892 дня назад
Клас!! Ну все це Uber box за тисячку, а інші дешевші формати теж вже розсилаються?
25 липня 2021
1892 дня назад
Судячи з світлин, які завантажують у мережу мої знайомі-колекціонери, багато людей вже отримали свої замовлення на минулому тижні.
1892 дня назад
Просто декілька світлин найдорожчого боксу цього релізу.
1892 дня назад
На продаж виставлено Mercedes-Benz 600 1967 року, який колись належав Джорджу. Більше інформації за посиланням: https://www.classicandsportscar.com/gallery/george-harrisons-mercedes-600-sale?fbclid=Iw
22 липня 2021
1895 дней назад
Ось це так! Тільки титри спочатку чого варті! Ну а далі ... Це ж треба таке придумати! Тільки не заздрю я тому, якщо хтось це відео в перший раз подивиться перебуваючи в нетверезому стані, адже тоді м
1895 дней назад
Нове офіційне відео пісні, яка відкриває альбом III Imagined у переддень його виходу на фізичних носіях А подивіться на 0:40 с. хто позаду
20 липня 2021
1898 дней назад
20 липня 1963, концерт Бітлз у Ritz Ballroom, місто Ріл, Уельс.
17 липня 2021
1900 дней назад
Так є, а я б надав перевагу запису з англійськими субтитрами, які можна відключати