Останні повідомлення на форумі (9819)
9 листопада 2021
1785 дней назад
На деяких Битлз-форумах прискіпливі бітломани висловлювали обурення, що 4-й диск у супер-делюксі Get Back LP - 1969 Glyn Johns Mix містить зовсім не мікси 1969, а скоріше нарізки з різних міксів, і бі
1785 дней назад
littlebeatle
добавляет сообщение в теме Английские издания синглов, LP и EP альбомов Битлз на виниле.:
Здравствуйте! Подскажите пожалуйста, есть ли какой-то справочный материал по синей коробке BC-13: варианты переизданий, отличительные признаки по годам и т.п? Не могу найти в сети. Заранее спасибо!
1785 дней назад
Сергей: Фото з домашнього фото-архіву. Орієнтовно ближче до кінця 60-х. Дівчинка, яка тримає портрет Леннона(був такий колись дома)- моя старша двоюрідна сестра. Через рік їй буде 60! Чудова світлина
1785 дней назад
Фото з домашнього фото-архіву. Орієнтовно ближче до кінця 60-х. Дівчинка, яка тримає портрет Леннона(був такий колись дома)- моя старша двоюрідна сестра. Через рік їй буде 60!
1786 дней назад
Цікавий текст лекції 'Міцна крихкість вінілу' львів'янина Олега Мосесова( не знав, що Олега вже немає чотири роки...). Десь років двадцять назад декілька раз в музичному магазині у Львові на проспе
8 листопада 2021
1786 дней назад
Вад:CD "Time Takes Time" Рінго Старра вперше було видано у 1982 році Напевно тут описка - альбом вийшов у 1992. А в 2016 він був перевиданий і на вінілі, у т.ч. кольоровому, та про це вже йш
1786 дней назад
Вад:Як на мене, то доволі приємна блюзова музика (вокал також є). Дійсно приємна,хоча я слухав в mp3. У Miка Тейлора всі роботи гарні: і сольні,і з The Rolling Stones. Колись мені дуже сподобався на С
1786 дней назад
CD "Time Takes Time" Рінго Старра вперше було видано у 1982 році – (на скані він самий верхній). Ставлюся до нього, як до своїх найулюбленіших альбомів Рінго. Чудова робота! Та ось у 2016 р
1786 дней назад
"Stranger In This Town" (1990 рік) – сольна платівка Miка Тейлора (колишній гитарист The Rolling Stones). Вініл тоді був в занепаді, тому платівку було видано лише в двох країнах: Канаді і Н
1786 дней назад
Приєднуюсь до поздоровлень!
1787 дней назад
Німецький оригінал 1990 року Robert Plant " Manic Nirvana"( Es Paranza, 7567-91336-1).Гарна музика з гарним звучанням, не гірше перших двох сольних альбомів Планта початку 80-х. З власним вн
7 листопада 2021
1787 дней назад
Перевидання на двох платівках до 30-річчя альбому Ozzy " No more tears",1991 рік.