Главная → Форум → Останні повідомлення на форумі

Останні повідомлення на форумі (9819)

12 березня 2022

1662 дня назад
Підтримую в кожному слові. Я також на бітлз.ру висловив свою позицію, яку було зачищено за півгодини. В них навіть не вистачає мужності написати "нет войне". Вважають, що від них нічого не з
1662 дня назад
Отримав сьогодні від Алексея Богаєвського (Corvin), власника сайту beatles.ru, лист із запрошенням в Москву на бітлівський фестиваль. Ось що я відповів, намагався обійтися без образ і мата, хоча емоці

9 березня 2022

1665 дней назад
Ми на своїй землі, з нами правда, з нами Бог! Героям слава!

8 березня 2022

1666 дней назад
За повідомленням блогу Daily Beatles у п’ятницю біля 150 радіостанцій Европи транслювали пісню Джона Give Peace a Chance на знак підтримки України в боротьбі з російськими окупантами. http://webgrafi

1 березня 2022

1673 дня назад
Так понял, битлз.ру уже заблокирован. Не удивлюсь, если они сами украинские IP заблокировали, чтобы мы им правду не писали. Ничего, спокойно обойдёмся без этих.....
1673 дня назад
+ Twiter and Facebook
1673 дня назад
Пол висловив в Інстаграмі свою підтримку українському народу у боротьбі з російськими окупантами Згадую виступ для наших друзів в Україні на Майдані Незалежності в 2008 і думаю про них у цей тя

26 лютого 2022

1676 дней назад
Зайшов сьогодні на потужний сайт бітлСРУ (називаю так, бо при всій повазі до модераторів, завдяки деяким гілкам перетворюється на помийку), можливо востаннє. Знаю, що тут запобігають всіляким політичн

25 лютого 2022

1676 дней назад
Игорь добавляет сообщение в теме Наш календар:
50 років сінглу Give Ireland Back to the Irish Актуально й досі
1677 дней назад
Игорь добавляет сообщение в теме Наш календар:
Happy Birthday George! Правда нам зараз не до святкувань!

23 лютого 2022

1679 дней назад
Подивився і я заради цікавости на свій примірник: так, букви А в номерах матриць немає, у Шабеса неточність як у 1-му так і в англійському виданні. Ну та не помиляється лишень той хто ніц не робе. На
1679 дней назад
Це помилка. Не повинно бути А.
1679 дней назад
Вад:Мабуть це якась позначка магазину. В мене така ж сама платівка має звичайний стандартний пакет без ніяких надписів. Мабуть хазяїн таким чином відмічав надходження товару. Дякую! Вад,ще хочу будь-

21 лютого 2022

1681 день назад
Мабуть це якась позначка магазину. В мене така ж сама платівка має звичайний стандартний пакет без ніяких надписів. Мабуть хазяїн таким чином відмічав надходження товару. Також, я зустрічав і чорнильн

19 лютого 2022

1683 дня назад
Гарний сучасний вініл:прозорий з зеленими та чорними краплями фарби. Фантазія виробників вражає
Сторінки: Перша 122 123 124 125 126 127 Остання