Останні повідомлення на форумі (9817)
30 березня 2022
1644 дня назад
Чергове дно. Вчора наші "колеги" з БРУ провели спецоперацію щодо денацифікації групи Скорпіонс. Хтось, як його там... втім це неважливо, "кАроче чЁрт какой-то" рашистський, поскарж
29 березня 2022
1645 дней назад
Хотят ли русские войны? Пускай вам скажут пацаны, Кто под Васильевкой стоит, Кто под Сумами вечно спит, Кто под Пологами в боях Не помнил слова БОЛЬ и СТРАХ. Спросите просто у ВЕСНЫ: Хотят ли русские
28 березня 2022
1646 дней назад
Офіційні дані щодо втрат ворога станом на ранок 28 березня. Дещо точно, як, наприклад, літаки. Щось приблизно, як по колишній живій силі ворога. А десь уже давно перестали фіксувати реальні показники,
1646 дней назад
Игорь:Ну здесь больше саморекламы, чем мыслей о фильме. Никогда не относился с особой симпатией к Троицкому, а сейчас остатки моего уважения к нему полностью испарились. Був неправий у своїх висновка
27 березня 2022
1647 дней назад
Перелік країн, які надали Україні найбільшу військову допомогу. За видами наданої допомоги на першому місці – Туреччина.
25 березня 2022
1649 дней назад
Thanks to Tony Bramwell for this post on Facebook.
1649 дней назад
Игорь:Bardzo mocno i emocjonalnie! Tak, to prawda. Такої сили враження я давно не відчував! Наш земляк, Володя @vox, розмістив це відео у Польській мозайці на сайті у наших "колег" із дикої
24 березня 2022
1650 дней назад
https://youtu.be/cdYmIYMTJVA Дуже сильно! Анджей Северин: Тарас Шевченко "Заповіт" + легендарна фраза Захисників острова Зміїний
23 березня 2022
1651 день назад
Я також висловлював свою позицію на бітлз.ру і написав їм, ким я їх вважаю. Звісно, все видалили за півгодини. Вимагатиму у цих холопів видалити мій аккаунт і всі мої пости там.
1651 день назад
Свіжа інформація на цей час. Зверніть увагу, що надаються лише цифри загиблих. До них треба ще додавати більше 42 тисячі поранених, серед яких важкопоранені вмирають у госпіталях. Тобто загальна кільк
1651 день назад
Ще у 2014 році під час анексії Криму на Форумі биттлзсру я задав росіянам питання, чи потрібен їм другий Афганістан? Та ось з’явилися цифри. Зліва втрати під час 10-річної війни в Афганістані, а з пр
1651 день назад
Збираючись до магазину, почав підбирати кульки. І раптом згадав, що декілька років тому мені подарували пару кульків. Ім'я виробника мені невідомо, але точно знаю, що вони вітчизняного виробництва. З