Главная → Форум → Останні повідомлення на форумі

Останні повідомлення на форумі (9817)

22 березня 2022

1652 дня назад

20 березня 2022

1654 дня назад
Ого, так склалось історично один з моїх самих найулюбленіших у Джона та Йоко, хоча я завжди в захваті від усіх робот Джона! І пісні антивійськової тут тематики , актуальні як ніколи: рашистам не завад

18 березня 2022

1656 дней назад
Сергей добавляет сообщение в теме #RussiaUkraineWar:
Вад:Тепер я точно знаю, що вони справжні сцикуни та гандони. Ненавиджу їх і більше ніяких контактів мати з цим сайтом не бажаю. Зачиняю обидва своїх проекту, які базувались на їхньому хостингу. А самі
1656 дней назад
fcliverpool добавляет сообщение в теме #RussiaUkraineWar:
Це виходить, що на pink-floyd.ru не побоялися заявити про свою позицію і відверто сказати, що війна проти України – це військовий злочин! Оце люди! Залишилися ще й у дикій орді Перевірив. Це повідомле
1656 дней назад
Вад добавляет сообщение в теме #RussiaUkraineWar:
Я зареєструвався на сайті бітлзсру ще у 2001 році. Вперше познайомився з деякими модераторами особисто ще у 2003 році під час поїздки на концерт МакКартні до Москви. З усіма іншими – у 2008 році в Киє
1656 дней назад
А вони все лізуть та лізуть. Навіть не усвідомлюють ситуацію, яка склалася. Мабуть увесь мозок з них телевізор висисав.
1656 дней назад
Я вже прив’язав свою картку. Скриншот у попередньому повідомленні. Правда, є маленьке зауваження. В Мережі пишуть коментарі, що діють тільки перекази, торгівля – ні. Але є можливість обійти і ці обмеж
1656 дней назад
fcliverpool добавляет сообщение в теме #RussiaUkraineWar:
Ну нарешті! Супер! Зараз правда не до цього, але коли виженемо дику орду, користуватимемося!

17 березня 2022

1656 дней назад
Маленька перемога. Майже на другий чи третій день війни з’явилась петиція щодо повноцінної роботи PayPal в Україні. Я ще у Фейсбуку викладав посилання на текст петиції і сам її підписав. Нам пішли на
1657 дней назад
Игорь добавляет сообщение в теме #RussiaUkraineWar:
Ось як би міг вчинити Рінго тай Пол так само І ще
1657 дней назад
Iнформація про втрати ворога. Оновлення не повне, а десь і зовсім відсутнє, але нехай тут полежить. Усе одно воно красивеньке.
1657 дней назад
Игорь добавляет сообщение в теме Наш календар:
Сьогодні півсторіччя з дня виходу другого сингла Рінго Back off Boogaloo, найуспішнішого його сингла у Британії. Він зайняв тут 2 місце та тільки 9-е у США. Пісня була записана у вересні 1971 в

15 березня 2022

1659 дней назад
Сергей добавляет сообщение в теме #RussiaUkraineWar:
Игорь:мешканців РФ РФ =скорочено РашистиФашисти, так і назавжди!
1659 дней назад
Не хочу більше називати мешканців РФ рассиянами, тим більше рускими, є чудове неперевершене мовне новоутворення - рашисти! Рашисты ! для тех кто нипанимаит
1659 дней назад
Ага, я би лишив їм танка. Сволочі! Нехай відчують злидні «своего мирка», огороженого санкціями від цивілізованого світу, аби ці санкції не зняли. Пригадую пісню свого дитинства, дуже актуальну зараз «
Сторінки: Перша 120 121 122 123 124 125 Остання