Останні повідомлення на форумі (9817)
25 червня 2022
1557 дней назад
Вад:Гітару впізнаєте? Ну круто, що ще тут можна додати. Хіба що після Маккартні це вже круто вдвічі!
24 червня 2022
1557 дней назад
А ось і світлина з концерту "Guns N' Roses"! Гітару впізнаєте? Тільки у Слеша вона під праву руку.
1557 дней назад
Повтор фото я видалив. Так, альбом Old Wave уперше вийшов в Німеччині (ФРГ) 16 червня 1983, через 8 днів у Канаді, в інших країнах значно пізніше, ніколи не виходив на вінілі в Британії. А ось у Штата
1557 дней назад
Сергей: Прийміть найкращі привітання Віталій! Всього Вам тільки самого найкращого і Мирного неба. Дякую за привітання!
1558 дней назад
Будь ласка, хочу звернутись за допомогою по платівці "Old Wave" 1983 Ringo Starr. Скоріше всього моє питання вже колись на форумі було,але я його не знайшов. Давно шукав в ідеальному стані &
1558 дней назад
Прийміть найкращі привітання Віталій! Всього Вам тільки самого найкращого і Мирного неба.
1558 дней назад
24 червня 1967 р. студія Еббі Роуд, Лондон. Фотосессія та репетиція перед записом програми "Our World".
1558 дней назад
Величезне Thank U, колеги! Надзвичайно важливо відчувати, що ти не один, особливо в ці часи. Переможемо. Будьмо!
1558 дней назад
З днем народження! Мирного неба, здоров'я та перемоги!
1558 дней назад
Happy Birthday! Міцного здоров‘я і щастя, яке неможливе без перемоги. А після неї надолужити все, що було задумано і не здійснено, і навіть перевершити втілення всіх найзухваліших мрій
1558 дней назад
З Днем Народження, Вiталiй! Щастя, здоров'я, успіхів та миру! І непросто миру, а неодмінно перемоги!
22 червня 2022
1559 дней назад
Поліція Майамі в рамках програми "Guns 4 Ukraine" намагається прибрати зброю з міських вулиць і передати її українським солдатам, що воюють проти Росії. Американцям, які здали зброю правоох
21 червня 2022
1560 дней назад
1561 день назад
Десь у Греції на яхті біля острова Міконос... Пол МакКартні святкував своє 80-річчя. З дружиною Ненсі Шевелл (62 роки), доньками Стеллою (50 років) та Мері (52 роки), чоловіком Стелли Аласдером та ону
20 червня 2022
1561 день назад
А нібито все відбувалося вчора... час летить. Ще десь і платівка була, але зараз її не знайду...