Главная → Форум → Останні повідомлення на форумі

Останні повідомлення на форумі (9817)

5 липня 2022

1547 дней назад
fcliverpool добавляет сообщение в теме #RussiaUkraineWar:

4 липня 2022

1547 дней назад
Вад добавляет сообщение в теме #RussiaUkraineWar:
The Rolling Stones пофарбували свій логотип у кольори українського прапору Під час концерту в Гайд-парку в Лондоні The Rolling Stones підтримали Україну. Ролик з'явився на YouTube. Колектив вислови
1548 дней назад
З новин від Генштабу ЗСУ станом на ранок 4 липня. Мінус 230 орків за останню добу.

3 липня 2022

1548 дней назад
Сергей добавляет сообщение в теме #RussiaUkraineWar:
Недолугі на голову на ресурсі beatles.ru два місяці тому смачно обговорювали пост про замальований в них в сочі графіті з зображенням The Beatles. Нормальні люди будуть такому радіти чи таке навіть об
1548 дней назад
Пряма трансляція "Nicolle Wallace On Sunday’s 'Ukraine: Answering The Call' Raising Awareness And Funds For Ukraine" https://www.youtube.com/watch?v=gH0ynZuQVGc
1549 дней назад
ТАО Blues добавляет сообщение в теме #RussiaUkraineWar:
Учора виказав Corvinу усе, що про нього, як про ссикуна, думаю. Опісля чого мене остаточно забанили. Ну і пох. Але якщо зустрінусь з ним, наприклад, на концерті Маккартні у третій державі, відху... рю
1549 дней назад
Вкрай засмучений вашими повідомленнями стосовно цензури на beatles.ru! Сам мав декілька спроб щось там викладати (пости були від мого нового додаткового акаунту). Усі вони на протязі останніх 2-х, чи
1549 дней назад
Віталій добавляет сообщение в теме #RussiaUkraineWar:
Мені вже давно бридко на тому сайті щось писати. Тамтешні модератори самі тримтять від страху зазначити свою позицію з приводу війни, та ще й іншим не дають це робити.
1549 дней назад
Ну ось і все. Забанили на Beatles.ru за мої коментарі на підтримку України. Листувався з Corvin - той виявився звичайнісіньким рашистським ссиклом

1 липня 2022

1550 дней назад
Чудово, але чомусь сформулювали "криза в Україні" а не росяйська агресія!
1550 дней назад
https://www.broadwayworld.com/bwwtv/article/Sheryl-Crow-Billie-Eilish-Finneas-Paul-McCartney-More-Join-NBCs-Ukraine-Benefit-Special-20220630

30 червня 2022

1552 дня назад
Вчера на Beatles.ru написал два комментария в топиках о Маккартни, где указал на поддержку им Украины и наш флаг на каждом концерте. Через несколько минут все мои комментарии зачистили. Это ж надо так
1552 дня назад
Полу респект! У свинособак підгорає!

29 червня 2022

1553 дня назад
Пол продовжує активно підтримувати Україну. Фото 25 червня 2022, фестиваль Ґластонбері. JUNE 25: Paul McCartney performs on The Pyramid Stage during day four of Glastonbury Festival at Worthy Fa

27 червня 2022

1555 дней назад
Відео цього моменту можна переглянути тут https://twitter.com/i/status/1540323230191423490
Сторінки: Перша 110 111 112 113 114 115 Остання