Главная → Форум → Останні повідомлення на форумі

Останні повідомлення на форумі (9817)

9 липня 2022

1543 дня назад
Вад добавляет сообщение в теме #RussiaUkraineWar:
О, чудово! А я щойно зовсім випадково натрапив на цю світлину. Сальма Хайєк в образі Фріди Кало, 2002 рік. Фото: Енні Лейбовіц. Фото майстриня чудово спіймала момент.
1543 дня назад
Сергей добавляет сообщение в теме #RussiaUkraineWar:
Вад:Загалом – фотоальбому Леннона, нажаль, НЕ БУДЕ." Відразу згадав, що в мене є журнал Tashen за 2014 рік, і там стаття про Annie Leibovitz.
1543 дня назад
В Мережі можна знайти багато світлин Енні Лейбовіц, але я ніколи не зустрічав книг з її роботами. Тільки сьогодні отримав відповідь на це питання від свого приятеля, який спеціалізується на фотоальбом
1543 дня назад

8 липня 2022

1544 дня назад
1544 дня назад
В центрі Рівного продовжують демонструвати підбиту техніку рашистських військ. Техніка знищена, зокрема, бійцями з Рівненщини. Лише в такому вигляді рашистська військова техніка має право на існування
1544 дня назад
І звичайно дякую Жанні! Сьогодні хоч і без особливих веселощів, але дуже душевно і тепло
1544 дня назад
Дорогий Рінго, з Днем Народження тебе! Щастя, здоров'я та натхнення у творчості! І звичайно ж миру та кохання. Peace & Love... Але краще менше ілюзій та більше реальності! Хоча ми з повагою стави

7 липня 2022

1544 дня назад
Многая літа!
1545 дней назад
Вітаємо Рінго!
1545 дней назад
Це власна справа Рінго, як йому жити. Але ось ці постійні пусті заяви про Peace and love та акціїї - дурість, яка немає відношення до реальних справ.
1545 дней назад
Вітаємо Вас Рінго,всього найкращого! Дякуємо за гарні альбоми і за гарно виконану пісню "Жовтий підводний човен". Шкода,що Ви ніяк не підтримали наш "Жовто-блакитний човен Україна"
1545 дней назад
Happy Birthday Ringo! Peace and Love. But better say at least a few words in support of Ukraine!
1545 дней назад
З Днем народження, Рінго! Довгих тобі років, ми тебе любимо. Але приймати участь у акції Peace and Love цього року я не збираюсь, бо це пусті слова. Краще зроби щось подібне тому, що робить сер Пол

5 липня 2022

1547 дней назад
The Rolling Stones як завжди молодці: з нами, з Україною! Дві справжні світові супергрупи The Beatles та The Rolling Stones підтримують Україну: від Бітлз на концертах представник Пол МакКартні
Сторінки: Перша 109 110 111 112 113 114 Остання