Останні повідомлення на форумі (9817)
9 липня 2022
1543 дня назад
О, чудово! А я щойно зовсім випадково натрапив на цю світлину. Сальма Хайєк в образі Фріди Кало, 2002 рік. Фото: Енні Лейбовіц. Фото майстриня чудово спіймала момент.
1543 дня назад
Вад:Загалом – фотоальбому Леннона, нажаль, НЕ БУДЕ." Відразу згадав, що в мене є журнал Tashen за 2014 рік, і там стаття про Annie Leibovitz.
1543 дня назад
В Мережі можна знайти багато світлин Енні Лейбовіц, але я ніколи не зустрічав книг з її роботами. Тільки сьогодні отримав відповідь на це питання від свого приятеля, який спеціалізується на фотоальбом
8 липня 2022
1544 дня назад
В центрі Рівного продовжують демонструвати підбиту техніку рашистських військ. Техніка знищена, зокрема, бійцями з Рівненщини. Лише в такому вигляді рашистська військова техніка має право на існування
1544 дня назад
І звичайно дякую Жанні! Сьогодні хоч і без особливих веселощів, але дуже душевно і тепло
1544 дня назад
Дорогий Рінго, з Днем Народження тебе! Щастя, здоров'я та натхнення у творчості! І звичайно ж миру та кохання. Peace & Love... Але краще менше ілюзій та більше реальності! Хоча ми з повагою стави
7 липня 2022
1545 дней назад
Це власна справа Рінго, як йому жити. Але ось ці постійні пусті заяви про Peace and love та акціїї - дурість, яка немає відношення до реальних справ.
1545 дней назад
Вітаємо Вас Рінго,всього найкращого! Дякуємо за гарні альбоми і за гарно виконану пісню "Жовтий підводний човен". Шкода,що Ви ніяк не підтримали наш "Жовто-блакитний човен Україна"
1545 дней назад
Happy Birthday Ringo! Peace and Love. But better say at least a few words in support of Ukraine!
1545 дней назад
З Днем народження, Рінго! Довгих тобі років, ми тебе любимо. Але приймати участь у акції Peace and Love цього року я не збираюсь, бо це пусті слова. Краще зроби щось подібне тому, що робить сер Пол
5 липня 2022
1547 дней назад
The Rolling Stones як завжди молодці: з нами, з Україною! Дві справжні світові супергрупи The Beatles та The Rolling Stones підтримують Україну: від Бітлз на концертах представник Пол МакКартні