Главная → Форум → Останні повідомлення на форумі

Останні повідомлення на форумі (9819)

6 жовтня 2020

2185 дней назад
Про альбом McGear брата Пола Маккартні Майкла в цій темі вже розповідали. Це напевно була кульмінація його кар’єри співака, а співробітництво зі знаменитим братом почалося набагато раніше, коли він пі

4 жовтня 2020

2187 дней назад
Вад добавляет сообщение в теме Наш календар:
4 жовтня 1964 року у лондонському Гайд-парку Бітлз проводять фотосесію з Робертом Фріменом для обкладинки платівки "Beatles For Sale". Восени 1964 року Брайан Епштейн, Роберт Фріман і Бітлз

3 жовтня 2020

2188 дней назад
Вад: Цікава експозиція. Музей тоталітаризму у Херсоні, який знаходиться на подвір'ї 73-річного хіпі Віталія Трибушного, який роками боровся проти системи – бюрократичної та ідеологічної. Особлиіе міс
2188 дней назад
3 жовтня 1964 Бітлз записують виступ у ТВ-шоу "Shindig!"
2189 дней назад
Мабуть пізніше з'явиться на Амазоні дешевше. Попереднє видання було скромнішим.. Поки що, я також гадаю…

2 жовтня 2020

2189 дней назад
Цікава експозиція. Музей тоталітаризму у Херсоні, який знаходиться на подвір'ї 73-річного хіпі Віталія Трибушного, який роками боровся проти системи – бюрократичної та ідеологічної. Особлиіе місце в
2189 дней назад
Уточнення! Не відправляє в Україну англійський (європейський) магазин, а американський - відправляє. Ціна, включаючи доставку становить $33.88 ($22.98 вініл і $10.90 доставка). Продовжую думати чи пот
2189 дней назад
Добре, що перевидається, хоч я напевно і переконаний консерватор, так як вважаю за краще, щоб вініл був круглим )
2190 дней назад
Вад, з Днем Народження тебе! Бажаю тобі щастя, міцного здоров'я, успіхів, оптимізму і наснаги! Вибач, що вітаю з невеликим запізненням. Нехай і з запізненням, але від усього серця!

1 жовтня 2020

2190 дней назад
Чекаємо на перевидання синглу "We All Stand Together" 1984 року від Paul McCartney And The Frog Chorus. Це буде shape-discs (фігурний диск). Фігурним він виходив і раніше в якості одного з

30 вересня 2020

2191 день назад
На початку 2000-х років я купляв собі такий CD- диск -піратський. Але навіть вкладка є: і там дійсно Additional personnel- "Richie",drums.
2192 дня назад
Игорь:Усе-таки неперевершений довідник The Beatles – Complete Home & Studio Recordings, який на форумі представив Вад. Скільки тут корисної інформації! Наприклад, про наступного виконавця я зовсім

29 вересня 2020

2192 дня назад
Усе-таки неперевершений довідник The Beatles – Complete Home & Studio Recordings, який на форумі представив Вад. Скільки тут корисної інформації! Наприклад, про наступного виконавця я зовсім нічог
2192 дня назад
Група The Bonzo Dog Doo-Dah Band була в 60-ті неперевершеним в Англії майстром комедійного року, тож її запросили у телефільмі Бітлз «Чарівна містична подорож» в епізоді у стриптіз-барі виконати пісню
2192 дня назад
Рінго у липні 1968 прийняв участь як ударник у запису пісень для сінгла американського поп-співака Соломона Кінга, відомого тоді завдяки міжнародному хіту She Wears My Ring. Сінгл вийшов у
Сторінки: Перша 203 204 205 206 207 208 Остання