Останні повідомлення на форумі (9819)
27 вересня 2020
2194 дня назад
ТАО Blues
добавляет сообщение в теме Участие битлов в проектах других музыкантов / The Beatles and solo collaborations:
Тема, безусловно, интересная. И очень объёмная. Но вот послушал многое из перечисленного.... Вообще мимо. Речь, конечно, о современной музыке, а не о Мэри Хопкинс, например. Может, где-то Маккартни р
26 вересня 2020
2195 дней назад
2195 дней назад
Ось і мені здається, що стосовно цього питання дипломатично та найкраще всіх висловився Род Девіс під час одного зі своїх інтерв’ю (стенограму було знайдено в мережі): «Нет, правда, я ничего об этом
2195 дней назад
Игорь
добавляет сообщение в теме Участие битлов в проектах других музыкантов / The Beatles and solo collaborations:
А в серпні 2019 року випущено альбом Ballywonderland, присвячений ірландському гітаристові Генрі Маккалофу, бувшому учаснику «Уінгз», який помер у 2016. Назва альбому – перфразована назва маєтку Генрі
2195 дней назад
Игорь
У липні минулого року вийшов альбом Better in Blac австалійської співачки туземного походження Телми Плам, що містив пісню Made for you, в якій Пол грав на гітарі.
2195 дней назад
Игорь
Це дійсно неосяжна тема, в якій можна навести багато цікавих і маловідомих фактів, тож варто до неї повернутися. На сайті десь уже була згадка про доньку двох супер-зірок Алена Генсбурга і Джейн Біркі
2195 дней назад
Я думаю, що Пол безумовно прийшов без своєї гітари. Десь я читав, що Айвен Воен привів Пола на цю забаву не стільки для того, щоби послухати і познайомитися з групою «Куорімен», а щоб підчепити нових
2195 дней назад
26 вересня 1969 вийшла платівка Abbey Road. Ура!
25 вересня 2020
2196 дней назад
О, як це ми пропустили таке?! Вітаю з днем народження. Ура!
2196 дней назад
Я неспроста розмістив відому картину американського художника про першу зустріч Пола з Джоном. Пол на ній стоїть на зустрічі з музикантами Quarrymen зі своєю гітарою. Також зі своєю гітарою Пола показ
2196 дней назад
Нарешті закінчив читати електрону версію книги Нормана, про яку я згадував двома постами вище. Перше уявлення про нову книгу дуже позитивне, але не обійшлося без деяких питань до автора. По-перше, на
2196 дней назад
Уривок цієї пісні Just Fun звучить у фільмі Let It Be
2196 дней назад
Paul McCartney to share never-heard Beatles song for John Lennon’s 80th birthday https://www.mirror.co.uk/3am/paul-mccartney-share-never-heard-22726285