Главная → Форум → Останні повідомлення на форумі

Останні повідомлення на форумі (9819)

27 вересня 2020

2194 дня назад
Тема, безусловно, интересная. И очень объёмная. Но вот послушал многое из перечисленного.... Вообще мимо. Речь, конечно, о современной музыке, а не о Мэри Хопкинс, например. Может, где-то Маккартни р

26 вересня 2020

2195 дней назад
2195 дней назад
Вад добавляет сообщение в теме Record Store Day:
Сьогодні вже офіційно!
2195 дней назад
Вад добавляет сообщение в теме Книги о Beatles:
Ось і мені здається, що стосовно цього питання дипломатично та найкраще всіх висловився Род Девіс під час одного зі своїх інтерв’ю (стенограму було знайдено в мережі): «Нет, правда, я ничего об этом
2195 дней назад
А в серпні 2019 року випущено альбом Ballywonderland, присвячений ірландському гітаристові Генрі Маккалофу, бувшому учаснику «Уінгз», який помер у 2016. Назва альбому – перфразована назва маєтку Генрі
2195 дней назад
У липні минулого року вийшов альбом Better in Blac австалійської співачки туземного походження Телми Плам, що містив пісню Made for you, в якій Пол грав на гітарі.
2195 дней назад
Це дійсно неосяжна тема, в якій можна навести багато цікавих і маловідомих фактів, тож варто до неї повернутися. На сайті десь уже була згадка про доньку двох супер-зірок Алена Генсбурга і Джейн Біркі
2195 дней назад
Игорь добавляет сообщение в теме Книги о Beatles:
Я думаю, що Пол безумовно прийшов без своєї гітари. Десь я читав, що Айвен Воен привів Пола на цю забаву не стільки для того, щоби послухати і познайомитися з групою «Куорімен», а щоб підчепити нових
2195 дней назад
26 вересня 1969 вийшла платівка Abbey Road. Ура!
2195 дней назад
Дякую!

25 вересня 2020

2196 дней назад
О, як це ми пропустили таке?! Вітаю з днем народження. Ура!
2196 дней назад
Я неспроста розмістив відому картину американського художника про першу зустріч Пола з Джоном. Пол на ній стоїть на зустрічі з музикантами Quarrymen зі своєю гітарою. Також зі своєю гітарою Пола показ
2196 дней назад
Нарешті закінчив читати електрону версію книги Нормана, про яку я згадував двома постами вище. Перше уявлення про нову книгу дуже позитивне, але не обійшлося без деяких питань до автора. По-перше, на
2196 дней назад
Уривок цієї пісні Just Fun звучить у фільмі Let It Be
2196 дней назад
Paul McCartney to share never-heard Beatles song for John Lennon’s 80th birthday https://www.mirror.co.uk/3am/paul-mccartney-share-never-heard-22726285
Сторінки: Перша 205 206 207 208 209 210 Остання