Главная → Форум → Останні повідомлення на форумі

Останні повідомлення на форумі (9819)

19 жовтня 2020

2172 дня назад
В этот день мы ежегодно поздравляли с Днём рождения Валеру. Совсем недавно было 40 дней как он нас покинул. Помним, скорбим. Человек неиссякаемой энергии, чрезвычайно радушный, навсегда останетс
2173 дня назад
[BR][OF] John Lennon - Gimme Some Truth (Deluxe edition) https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5956264

18 жовтня 2020

2173 дня назад
Вад добавляет сообщение в теме Нові релізи:
Хм... В мене проблем нема, але я постійно сиджу у VPN. Може це тому, що вони торгують лише в межах США? Хоча, можна замовлення робити на офіс Нової Пошти у Сполучених Штатах. Мені цю пораду колись над
2173 дня назад
Віталій добавляет сообщение в теме Нові релізи:
А хто-небудь може зайти на сайт Barnes & Noble? https://www.barnesandnoble.com/ Я вже декілька років поспіль чомусь не маю до нього доступу. Access Denied You don't have permission to access &q
2173 дня назад
Вад добавляет сообщение в теме Нові релізи:
Раніше на Форумі вже згадувалось про релізи, які ексклюзивно випускає у США компанія Barnes & Noble – найбільша американська компанія по продажам книжок. Останнім часом Barnes & Noble розширил

17 жовтня 2020

2174 дня назад
The last time a @johnlennon album went this high on the charts was 1984 when I was 9 years old. I’m so happy that his message of Peace Love and Truth are back in style! #gimmesometruth #peacelovetruth

16 жовтня 2020

2175 дней назад
2175 дней назад
Игорь добавляет сообщение в теме Наш календар:
Не відмітив я, а можливо не всі розуміють, що це перший запис, в я укому прийняли участь усі четверо Бітлів, ще майже за 2 роки до того, як Рінго приєднався до Бітлз. Так що не дарма його називають Св
2175 дней назад
Игорь добавляет сообщение в теме Наш календар:
60 років тому 15 жовтня 1960 у Гамбурзі, в невеличкій студії «Акустік» на 8 поверсі будинку напроти залізничного вокзалу, Уоллі Еймонд, відомий як басист і співак групи «Харрікейнз» під псевдонімом Лу

15 жовтня 2020

2176 дней назад
Стівен Стилз став відомий завдяки участі в американсько-кандаському гурті Buffalo Springfield, а пізніше у супер-тріо Кросбі, Стилз і Неш, до якого часто під’єднувався його бувший колега по гурту Ніл
2177 дней назад
Пісню Джорджа Sue Me You You Blues уперше виконав Десс Ед Девіс, вона вийшла синглом у січні 1972, а пізніше увійшла в його другий альбом Ululu, Джордж грає на гітарі. В його виконанн
2177 дней назад
John Lennon - Gimme Some Truth: The Ultimate Remixes (2 CD/1 BluRay Box Set):
2177 дней назад
John Lennon - Gimme Some Truth: The Ultimate Remixes (4LP Vinyl Box Set):

14 жовтня 2020

2177 дней назад
Американський гітарист-віртуоз Джесс Едвін Девіс був корінним індіанцем кайова і почав свою кар’єру, супроводжуючи відомого блюзмена Тадж Махала. Приймав участь в історичному концерті на честь Бангла
2177 дней назад
Наступні 2 альбоми, що вийшли у 1970 р. та названі просто за ім’ям і призвищем виконавців, Leon Russell та Doris Troy, характерні широкою участю в них Джорджа і Рінго. З американським клавішник
Сторінки: Перша 200 201 202 203 204 205 Остання